2777
2789
عنوان

کیا زایمان طبیعی داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 22 پست
نه طبیعی درش چند ساعته بعد همون لحظه پا میشی خودتو جابه جا میکنی ، درد فقط قبل زیمانه به دنیا که بیا ...

والا من انقد انقباض داشتمو جلو دردامو با انواع و اقسام دارو گرفتن دیگ حتی ب طبیعی فکرم نمیکنم 

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه طبیعی درش چند ساعته بعد همون لحظه پا میشی خودتو جابه جا میکنی ، درد فقط قبل زیمانه به دنیا که بیا ...

همه اینایی که گفتی هیچکدوم تو من نبود😭 من دیگه فوبیای طبیعی دارم

عشق یعنی دخترمو باباش ❤😻:)
والا من انقد انقباض داشتمو جلو دردامو با انواع و اقسام دارو گرفتن دیگ حتی ب طبیعی فکرم نمیکنم 

من کلاس قبل  زایمان میرفتم،ورزش پیاده روی هر کاری که واسه طبیعی بود رو انجام میدادم

منم طبیعی بودم ،4ساعت بیشتر نبود ،ولی خیلییی سخت،اما بعدش راحته راحت ،

البته بچه اولم مشکل داشت ،دیگه میترسم طبیعی بیارم ،دودل موندم ،الانم هفته 38هستم ،سردرگم😟

درد زایمان طبیعی خیلی وحشتناکه ولی درست با به دنیا اومدن بچه تموم میشه، خیلی راحت میتونی بچت رو بغل بگیری و راه بری، رژیم غذایی هم نداری، ولی درد زایمان سزارین تازه بعد از به هوش اومدن شروع میشه و تا چند روز ادامه پیدا میکنه.بغل کردن بچه موقع شیر دادن خیلی برات سخت میشه.سزارین خیلی عوارض داره.همون بی هوشیش فقط 6 سال از عمر آدم رو کم میکنه.اگه میخوای تو زایمان طبیعیت درد کمتری حس کنی تو کلاسای آمادگی برای زایمان شرکت کن، هم طول زمان درد کشیدنت کمتر میشه، هم درد کمتری حس میکنی.

موفق میشوم.نه فورا، ولی حتما
من نوبت برا هفدهم دارم که سز بشم ،یعنی به نظرتون ،کنسلش کنم طبیعی بیارم ،

آره عزیزم.طبیعی بیار.هیچی طبیعی نمیشه.تو یه سری از کشورای اروپایی چیزی به عنوان زایمان سزارین انتخابی وجود نداره و حداکثر سعیشون رو میکنن تا زایمان طبیعی انجام بشه، فقط اگه جون مادر و بچه در خطر باشه دکترا کمیسیون پزشکی تشکیل میدن و تصمیم میگیرن که زایمان سزارین انجام بشه.در حقیقت سزارین فقط برای مواقعی هست که جون مادر و بچه در خطره و دکترا باید از بین بد و بدتر بد رو انتخاب کنن.درسته که زایمان طبیعی هم عوارض داره، ولی عوارضش خیلی خیلی کمتر از عوارض زایمان سزارین هست.

موفق میشوم.نه فورا، ولی حتما