الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درد زایمان طبیعی خیلی وحشتناکه ولی درست با به دنیا اومدن بچه تموم میشه، خیلی راحت میتونی بچت رو بغل بگیری و راه بری، رژیم غذایی هم نداری، ولی درد زایمان سزارین تازه بعد از به هوش اومدن شروع میشه و تا چند روز ادامه پیدا میکنه.بغل کردن بچه موقع شیر دادن خیلی برات سخت میشه.سزارین خیلی عوارض داره.همون بی هوشیش فقط 6 سال از عمر آدم رو کم میکنه.اگه میخوای تو زایمان طبیعیت درد کمتری حس کنی تو کلاسای آمادگی برای زایمان شرکت کن، هم طول زمان درد کشیدنت کمتر میشه، هم درد کمتری حس میکنی.
من نوبت برا هفدهم دارم که سز بشم ،یعنی به نظرتون ،کنسلش کنم طبیعی بیارم ،
آره عزیزم.طبیعی بیار.هیچی طبیعی نمیشه.تو یه سری از کشورای اروپایی چیزی به عنوان زایمان سزارین انتخابی وجود نداره و حداکثر سعیشون رو میکنن تا زایمان طبیعی انجام بشه، فقط اگه جون مادر و بچه در خطر باشه دکترا کمیسیون پزشکی تشکیل میدن و تصمیم میگیرن که زایمان سزارین انجام بشه.در حقیقت سزارین فقط برای مواقعی هست که جون مادر و بچه در خطره و دکترا باید از بین بد و بدتر بد رو انتخاب کنن.درسته که زایمان طبیعی هم عوارض داره، ولی عوارضش خیلی خیلی کمتر از عوارض زایمان سزارین هست.