2777
2789
عنوان

عمل ليزيك چشم

153 بازدید | 19 پست

سلام كسي عمل ليزيك انجام داده ؟ ميشه توضيح بديد به چه صورته؟ از ابتدا تا انتها؟ راضي هستيد ؟

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم.

بله من انجام دادم مراحلش رو بگم برات؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من انجام دادم مراحلش رو بگم برات؟

بله عزيزم لطف ميكني؟ ميخوام برم تهران انجام بدم به نظرت بيمارستان نور خوبه ؟ من نمره چشمم خيلي بالاست😔

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم.
شوهرمنم پنج سال پیش انجام داد خیلیم خوبه الان چشاش ازمنم خوب میبینه

خداروشكر

شوهرمنم پنج سال پیش انجام داد خیلیم خوبه الان چشاش ازمنم خوب میبینه

شوهرتون كجا انجام دادن پيش كدوم دكتر ؟

میری بهت لباس عمل میدن از این صورتی ها بعد میری میشینی اتاق انتظار ۱۰ دقیقه مونده به عملت میارن قطره میریزن تو چشمت بعد که میری داخل کل صورتتو بتادین میزنن و فقط قسمت چشمت رو پاک میکنن و دوباره یه قطره بی حسی میریزن تو چشمت بعد میری دراز میکشی و نایلون می کشن رو کل صورتت و فقط قسمت چشم بازه یه دستگاهی میاد بالا سرت بعد چشاتو باز میکنن بعد یه چیزی شبیه فر مژه میکنن تو چشمت و چشمت رو باز نگه میدارن که دیگه نمی تونی ببندی (یکی یکی چشم هارو عمل میکنن نه همزمان) بعدش یه چیزی مثل گوش پاک کن دکتره همش داخل چشمت میکشه بعد با یه شلنگ مانندی آب میریزن داخل چشمتو و دوباره دکتر همون کار رو انجام میده بعد میگه به نور دستگاه نگاه کن بعدش دود در میاد از چشمت و بوی سوختگی میاد بعد یه کاری میکنه مثل اینکه چشم رو محکم فشار میده و چشم درد میکنه و بعد تاریکی میشه چشمت دیگه نمی بینه و بعد چند ثانیه دوباره میبینی و تموم میشه و یه لنز میزاره داخل چشمتو تمام بعد میره سراغ چشم بعدی کل عمل ۱۰ دقیقه طول میکشه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
بله عزيزم لطف ميكني؟ ميخوام برم تهران انجام بدم به نظرت بيمارستان نور خوبه ؟ من نمره چشمم خيلي بالاس ...

من تهران نیستم ولی اسم بیمارستان نور رو شنیدم که خوبه

منم تو شهر خودمون تو مرکز جراحی چشم نور عمل کردم

همین که از اتاق عمل میای بیرون چشمات کامل میبینه اصلا انگار تو یه دنیای دیگه هستی ولی چند روز بعدش تار میشه و رفته رفته واضح میشه بلافاصله بعد عمل سر درد شدید می گیری و باید زود مسکن بخوری و بخوابی بعدشم تا ۱ ماه چه شب چه روز چه خونه چه بیرون باید عینک آفتابی بزنی 

یک هفته هم چشمت درد میکنه و میسوزه 

میری بهت لباس عمل میدن از این صورتی ها بعد میری میشینی اتاق انتظار ۱۰ دقیقه مونده به عملت میارن قطره ...

عزيزم بتادين تو چشم ميزنن با چي ؟ چه جور پاكش ميكنن ؟ يك ترسيدم 😊