2777
2789

اعضای محترم متاهل سوالم ازتون اینه که بعد از ازدواج چه مواردی وجود داره که اختلاف دارین سرش که قبل ازدواج اصلا این موارد رو درک نکرده بودین و به چشمتون نیومده بود.میخوام بدونم چالشهای احتمالی پیش رو در  ازدواج چیه.🤔

واقعا هیچی😯

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من متاهل نیستم ولی فکر میکنم پول و قد و اخلاق 😑😑😑😑😑😑 قیافه هم معمولی... خانواده شوهر که پرجمعیته یا کم جمعیت.... 

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 

تفاوت مالی. اعتقادی. اخلاقی. الویت مرد باید همسرش باشه

اهمیت ندادم الان پشیمونم .‌ به نظرم زن نباید ازنظر مالی خیلی بالاتر باشه

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

من چون کارمند دادگستری بودم از قبل ازدواجم چنان دیده بودم مشکلات و کیس های عجیب رو که شاید بخندی ولی حتی سرمایی و گرمایی بودن هم مهمه ..ازدواج خودش یک چالشه و باید بی نهایت در انتخاب سخت گرفته بشه ..متاسفانه ما بیشتر تو مبحث تشریفات سخت میگیریم تا خود طرف ..همینه که میبینید دونفر 500 میلیون خرج میکنن اما 50 روزم زندگی نمیکنن ...خلاصه همه چیز مهمه همه چیز 

خسیسی طرفو بسنجیم.. دست بزن بودنشو. خنثی یا گرم. بودنشو.. خانواده دوس هست تا چ حد مایه میزاره.. اهل کار هست یا بچه ننه و بخور بخاب و قمپز در کردن...دیگه جونم برات بگه درون گرا و برون گرا بودنشو بدونیم که تو رفتارمون سو تفاهم نشه... 

برخی از ما فکر می‌کنیم دوام آوردن قویترمان می‌کند، اما گاهی قدرت در رها کردن است. 

کلی صحبت نکنید.از جزئیات هم سوال بپرسید.مثلا درباره حجاب،ریز و درشتش رو حتما به توافق برسید.تو اطرافیانم دیدم که سر این مساله صحبت نکرده بودند و بعد تو زندگی مشترک به مشکل برخوردند.مثلا آقا سخت میگرفتند که ساق دست نگین دار هم خانم استفاده نکنه.

تو تمام زمینه ها،به صورت جزیی بحث کنید حتما.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من چون کارمند دادگستری بودم از قبل ازدواجم چنان دیده بودم مشکلات و کیس های عجیب رو که شاید بخندی ولی ...

ببخشید بودن کسایی که بخاطر کوتاهی قد شوهرشون طلاق گرفته باشن؟ من اختلاف قدیم با خواستگارم ۸ سانته من ۱۷۳ اون ۱۶۵ 😔 هیچجوره خوشتیپ خوشگل نیست🙁 دوتا از انگشتای دستشم کجه☹ پیش من همش انگشتش ام بود نمیفهمیدم خواهرم بهم گفت

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 

جز اينكه طرف مقابل مهم باشه براتون خاااانواده رو هم در نظر بگيريد..هرچقدر هم ك مرد زندگيتون ايده ال باشه بازم زندگيتون با خونوادش در جريانه يعني فقط با اون مرد وصلت نميكنيد با خونوادشم وصلت ميكنيد..من حالم از خونوادش بهم ميخوره الان خيلي پشيمونم چرا قبل ازدواج راجبشون فكر نكردم خيلي اشتباه كردم

دوستان ميشه لطفا واسه سلامتي دخمل و پسل تو دليم صلوات بفرستيد؟!!💝🤰🏼
ببخشید بودن کسایی که بخاطر کوتاهی قد شوهرشون طلاق گرفته باشن؟ من اختلاف قدیم با خواستگارم ۸ سانته من ...

دخترعموي من يكي از دلايل جداييش قد كوتاه همسرش بود

دخترعموي من يكي از دلايل جداييش قد كوتاه همسرش بود

امروز بلاکش کردم حس کردم یه تیکه از وجودمم از خودم جدا کردم ولی وقتی هست هیچ حسی بهش ندارم😔

امروز بلاکش کردم حس کردم یه تیکه از وجودمم از خودم جدا کردم ولی وقتی هست هیچ حسی بهش ندارم😔

دخترعموي من عااااشقش بود ولي بعد ازدواج ميگفت روم نميشه باهاش بيرون برم حس ميكنم مرد كنارم نيس يه دوسته

ببخشید بودن کسایی که بخاطر کوتاهی قد شوهرشون طلاق گرفته باشن؟ من اختلاف قدیم با خواستگارم ۸ سانته من ...

هرکس به شما کفت ظاهر مهم نیست بدونید که داره دروغ میگه ...ظاهر به شدت مهمه و از دید روانشناسی هم اینکه میگن عادی میشه غلطه ..ظاهر نه اینکه خوشگلی ...بلکه اینکه به دل شما بشینه و شما باهاش احساس اعتماد به نفس کنید و کشش بهش داشته باشید ..بنابراین اگر کنارش احساس ضعف میکنسد هرگزززز ازدواج نکنید باهاش هرگززز ...خیلی ها با سابقه زندگی 30 سال حتی میگن از شوهرم چندشم میشه ...این حرف فاجعه هست ..موضوع کمی نیست ...بله میتونه عامل عدم رضایت و طلاق باشه