من سه ساله ازدواج کردم و سی سالمه میخواستم اول مهر واسه بارداری اقدام کنم بعد الان یه خونه خریدیم که خیلی خیلی قسطامون سنگین شده و باید با قناعت زندگی کنیم تا یک سال و دو ماه سختی داریم بعدش باید واسه بچه اقدام کنم دیر نمیشه به تظرتون ؟؟ناراحتم
شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آزمایش Amh, LH, fsh, پرولاکتین, تستسترون، پروژسترون انجام بده
مخصوصا Amh که همون ذخیره تخمدان، ربطی به سن هم نداره واسه من تو 20 سالگی زیر 1 بود!
اما اگه بالا باشه مثلا 2 تا 4 خیلی خوبه، وقت زیاد داری
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
عزیزم برو دکتر زنان چکاپ سالانه انجام بده کیست و فیبروم و تنبلی اگه نداشتی صبر کن تا زندگیتون رو قلتک بیافته،
من دقیفا سه سال پیش رفتم دکتر گف فیبروم داری و سریع بچه دار شو ولی چون عقد بودم و تازه خونه خریده بودیم و قسط داشتیم گوش ندادم الان مجبور شدم حراحی کنم،
نه خواهر سالم هم نیستم پلی کیستیکم دکتر همون سه سال پیش بهم گفت بزار باردار بشی
خب پس اقدام کن، برا دکتر و غیره از درمانگاهای دولتی استفاده کن، بعدم سختیش یه ساله، اگه دکتر گفته اقدام کن پس شک نکن و اقدام کن چون بعدش باید هزینه دکتر و دوا کنی که باردار شی..
ذخیره تخمدانم بالاست بخاطر اینکه پلی کیستیکم این آزمایشا رو دادم مرسی از راهنماییت
خواهش میکنم!
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️