2777
2789

سلام

به خانمی خوش صدا برای دوبلوری فیلم آموزشی نیاز داریم...دستمزد دقیقه ای محاسبه میشه

تعهد و دقت در کار و وقت داشتن و انجام به موقع پروژه ها برامون خیلی مهمه..کسی اگه بود درخواست دوستی بنده رو قبول کنه که تو تل گرام بیشتر توضیح بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید اول یه پاراگراف رو آزمایشی بخونید که ببینیم صداتون چطوره

من معمولیم ولی دختر داییم عالیه ولی خب تهران نیست واسه استودیو اینا هم ک کاری نمیشه کرد

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
من معمولیم ولی دختر داییم عالیه ولی خب تهران نیست واسه استودیو اینا هم ک کاری نمیشه کرد

مهم نیست کجا باشه چون ما تو ت لگرام همکاری میکنیم و ایشون فقط باید صداهای ضبط شده ش رو بفرسته

برای استودیو هم راههای زیادی هست که یه استدیوی خانگی ایجاد کنن

سلام من گوینده و صدا پیشه ی رادیو  و دوبلور تبلبغات بازرگانی هستم  اگر علاقه دارین نمونه صدا بفرستم 

قلم بر میدارم تا بنویسم شرح زندگی تمام زنانی که روح لطیفشان در برهوت بی عشقی تفتیده شده . تمام زنهایی که هر شب بر بالین دلبندشان نوای محزون تنهایی را سر میدهند . مینویسم برای تمام زنانی که اغوش پر حسرتشان هنوز  در انتظار نوای شادی بخش  اولین گریه ی نوزادیست .