2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا نکنی همچین کاروها دودرده میشی فشارمیادروی بخیه هات به ریسکش نمیارزه بهش فک نکن من بعدپنج سال میخاستم دومین بچموطبیعی بیارم رفتم دکتر گفت دیوونه شدی؟؟؟گفتم خودشما دکترامیگین میشه وخوبه گفت نه خانوم پیشنهادنمیکنم خیلی ریسک داره بخیه هابازنشن گفتم مگه چقدفشارمیادروش گفت همین الانم بارداری روش فشاره چی برسه به زایمان بعدخودش برگه سزارین داد .درصدپایینی میتونن بی دردسرزایمان کنن

خیلی خطر داره ،تو ایران ریسک نمیکنن، اما تو خارج به علت اینکه اصرار بیش از حدی برای زایمان طبیعی دارن حتی اگه قبلا سزارین بوده یا حتی بچه چند قلو هم باشه میگن طبیعی، دوستم قبلا سزارین کرده بوده،الان ایران نیست و بارداره، دکترش میگه باید طبیعی باشه، اونم خیلی استرس داره،بنظرم اصلا ریسک نکنه، شکمش دوبار باز شده ایندفعه هم سزارین کنه

دکتر من میگه میشه بشرطی که باید از لحظه اولی که دردهای زایمان شروع میشه تا آخر زایمان یه متخصص بالا سرت باشه(نه ماما)و گرنه خیلی ریسکش بالاست.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

تنهاکسی روکه شنیدم بعدسزارین طبیعی اورده این بود:::هفت سال پیش واسه دخترم رفتم دکتریه خانوم ای میگفت خواهرشوهرش بعدازسه سال که از سزارینش میگذشته دومین بچشوطبیعی میاره اونم اینجوری بوده که نزدیکای زایمانش میرن روستا ازقضا چون میدونسه هنوزوقت داره خانوم تنهارفته نصف شب بوده دردش میگیره بااینکه هفته بعدش بایدسزارین میشده .تاماشین جورمیکنن ومنتظرمیشن یه مردی پیدابشه بیادومیرسونن بیمارستان این همینجوری دردمیکشیده وقتی میرن معاینه دیگه اجازه سزارین نمیدن بعدیه مدت کوتاهی زایمان میکنه میگه تنهاکسی بوده توفامیلشون بعدسزارین اونم  ناخواسته  تونسته طبیعی بیاره

واااای نه 

دوبار سز شدی رحمت تاحدودی نازک شده اصلافکرشم نکن،خدای نکرده ببخشید زور میزنی پاره پوره میشی باجون خودت وبچه ت بازی میکنی

من سه تاسز کردم هیچ مشکلیم پیش نیومد برام،این فکرای خطرناک چیه میکنی?

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .