2777
2789
عنوان

یه تولد کم هزینه اما خوب

10234 بازدید | 44 پست

دوستان اخر همین ماه هم تولد دخترمه هم.پسرم، میخوام تولد پسرمم تو روز تولد دخترم بگیرم، چون فاصله ی تولدهاشون فقط شش روزه،به نظرتون برای سی تا مهمون چه جور غذا و دسری بذارم که هم هزینه ها بالا نره و هم خوب و قابل قبول باشه،ممنون میشم.راهنمایی کنید منو

سالاد ماکارونی و الویه و ساندویچ کالباس

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در حد چقدر بودجه تعیین کردی ؟

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

مبارک باشه🦋❤

برای غذا زرشک پلو با مرغ بزارین و سالاد ماراکانی 

برا دسر خودتون پاناکوتا درست کنید 

یا به اب طالبی ژلاتین بزنین و خامه و کمی بستنی وانیلی بریزین تو قالب (بسیاار خوشمزه )

مرغ بپزیید با سالادکاهو و  ماست و سبزی و ترشی ژله هم اختیاری زرشک پلو و باقالی پلو هم کنارش بعدش هم کیک اگر که جشنتون خانوادی هست نه خانمانه 

و اینکه مطمین باشید هم ساده و بی دردسر هست هم هزینش کمتر از بقیه پیشنهاد های غیربرنجی میشه هم بقیه موذب نیستند 

من هرسال تولد دخترم مهمونامو میبرم باغ بال و کتف میدم کباب کنن خودشون.

کیف میکنن 

اسمشم کبابه!

الویه و سالاد ماکارونی و اینا قول میدم بهت همون مقدار هزینه میکنی آخرشم اسمش الویه اس!!!!!

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

به نظرم جای هزینه برای ۳۰ تا مهمان 

اول ببرشون یک شهربازی توپ بعد یک رستوران یا یک فست فود 

بعد هم وقتی خسته اومدین خونه 

همسرت سرگرمشون کنه تو جلو تر برو و کیک بیار جلوشون با شمع روشن و فشفشه و..

خلاصه یک شب شاد و بدون تشریفات داشته باشید 

و اگه هزینه اضافی هم داشتی اونجا وسیله ایی ک لازم دارن و دوست دارن ب عنوان کادو از طرف پدر و مادرشون بهش برید 

ب نظرم اینجور خیلی بهتره 

یک شب زویایی خانوادگی

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

نون تست بخر هر یدونشو ۴تا کن مربعی که شد ازین فلافل کیلوییا سرخ کن با خلال دندون و گوجه گیلاسی و خیار شور مثل ساندویچش کن تو سینی بذار ولی هرکدومش فقط یه نون بذاریا،باز با همون نونا بردار سالاد سیب زمینی بمال روش اگرم قالب داری نونتو قالب بزن همون قالبی که زدی برندارش سالد بریز توش قالبی در بیار شامم کنتاکی درست کن اگرم خواستی سوپم بذار کبابم خوبه

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"