2777
2789
عنوان

یه تولد کم هزینه اما خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 10671 بازدید | 44 پست
باور کن اینقدر مزه میده ک همیشه همین کار میکنی  من اصلا بهم خوش نمیگذره تولد شلوغ بس که باید ب ...

آره واقعا

من هرسال ی هفته قبلش تو خرید و درست کردن وسفارش دادن و دغدغه هاش

ی هفته بعدشم جمع و جور و جابجایی

شب تولد ک نگو مهمونا ک میرفتن  لش میکردم تا یکم خستگیم دربره 

عاااااااااااشقتم خدای خوشگلم                             بابت زندگی قشنگی ک بهم دادی                                             عااااااااااااااشقتم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه وقتی تولد میگیری کلی کادو میارن😂😂😂من هر وقت تولد میگیرم دوبرابر هزینه ای که میکنم کادو جمع می ...

اره اما من پول نقد رو ترحیح میدم بیارن تا کادو😂 چون همسرم فروشگاه اسباب بازی داره،ولی بازم خیلی ها اسباب بازی کادو میارن😐

اره قالب زیاد دارم اتفاقا،مرسی حتما میکنم این کارو👌🌹

قربونت اگرم حال نداشتی روش میشه کشک و بادمجون یا میرزا قاسمی بذاری یه نعنا یا جعفریم بذاری روش خیلی شیک میشه

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

به سلامتی عزیزم، تولد گل پسرت مبارک😍🎂

زنده باشی خواهری

تولد عزیزای شمام  مبارک باشه گلم

عاااااااااااشقتم خدای خوشگلم                             بابت زندگی قشنگی ک بهم دادی                                             عااااااااااااااشقتم  
قربونت اگرم حال نداشتی روش میشه کشک و بادمجون یا میرزا قاسمی بذاری یه نعنا یا جعفریم بذاری روش خیلی ...

حقیقتش پارسال تارت کشک بادمجون درست کردم ولی خیلی اذیت شدم، امسال سمتش نمیرم 😀😁

حقیقتش پارسال تارت کشک بادمجون درست کردم ولی خیلی اذیت شدم، امسال سمتش نمیرم 😀😁

🤣🤣🤣پس همینارو درست کن اگه حال اونم نداشتی سوسیس سرخ کن بذار روش با پنیر ورقه ای😅😅😅 یه گوجم روش تازه یسریا ژامبونم حالت مدلدار با خلال دندون میزنن رو نون تست با پنیر و گوجه😬

تارت که اسونه نونشو که قنادیا میزنن برات به تعدادی که میخوای یه ملاتشه فقط اونم بادمجون سرخ شده و وسایلای دیگش حاظری هست فقط یه نعنا درست کردنش میمونه😬😬😬و میکس کردن موادش

🤣🤣🤣پس همینارو درست کن اگه حال اونم نداشتی سوسیس سرخ کن بذار روش با پنیر ورقه ای😅😅😅 یه گوجم روش ...

همون سوسیس و فلافل عالیه واسه من 😁 هزار ماشاالله بچه هام کلا حال نمیذارن برای اشپزی

تارت که اسونه نونشو که قنادیا میزنن برات به تعدادی که میخوای یه ملاتشه فقط اونم بادمجون سرخ شده و وس ...

اره رفتم نون تارت خریدم، ولی بادمجون سرخ کردنش انرژی گرفتااا، از اخرم دیدی که یه ذره میشه چند کیلو بادمجون بعد سرخ کردن 😣

همون سوسیس و فلافل عالیه واسه من 😁 هزار ماشاالله بچه هام کلا حال نمیذارن برای اشپزی

اره دیگه میگم که بجای سوسیس ژامبون بذار تا سرخم نکنی فقط ببری و مدل اس بذاری تو خلال دندون وصل کنی به نون😅😅😅خیلیم مده خستم نمیشی

این منو چطوره واسه شام و دسر

سالاد ماکارونی، پیراشکی مرغ و قارچ، دونات پیتزایی و سوسیس یا فلافل که حالت فینگر فودی باشه

دسر هم چیز کیک و پاناکوتا 

پیراشکی و دونات پیتزایی رو به یه خانومه میخوام سفارش بدم بزنه برام،دیشب بهم معرفیش کردن، قرار شد فکرامو بکنم و تصمیمم واسه نوع غذای سفارشی قطعی بشه که خبرشون بدم،الان خوبه همین ها به نظرتون؟