2777
2789
اولی رو آره داشتم

من حتی ویارم ندارم اصلا نمی دونم چرا 

حتی یکبارم بالا نیاوردم

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
شدید اما الان ۲ روز خوبم یه روز افتضاح هفته های قبل رو به قبله میشدم

دور از جونت پس طبیعیه

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چی  بهت  بگم 

من قبل  بارداری  57 بودم  به خاطر  ویار  شدم  55 تا ماه  هفت  55 موندم     هر  چی  میخوردم  وزنم بالا نمیرفت 

الان تو هفته  36  تازه  شدم  57/5 

جالبه  رفتم  سونو  دکتر با معاینه  شکمم میگه  بچه  داره  درشت  میشه  احتمال  زیاد  باید سزارین  بشی  قراره  سه شنبه  برم  سونو  وزن   

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
الهیییییی.انشاالله نی نی تپل مپل بیاری سالم و سلامت طبیعی هم زایمان کنیییی

مرسی عزیزم  خواستم  بگم  به وزن  خودت  زیاد  ربط  نداره  چیزای  مقوی  بخور  نی نی  خودش  رشد  میکنه 

ماه  های  آخر  خیلی  رشدش  زیادتر  میشه اوایل  هنوز  کوچیکه 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی