2777
2789

با يكي اشنا شدم و قراره ازدواج كنيم 

اين مدتي كه حرف ميزديم اخلاق هاي خوبي داره كه وابسته اش شدم

ولي از يه طرفي هم گاهي بي حس ميشم يا دوس دارم دعوا كنم.

وقتي هم دعوا ميكنم و بحث ميكنم بازم تحمل ناراحتيشو ندارم.خودش مياد جلو

خيلي وقتا شده كه بيچاره هيچ گناهي نداشته و من الكي بحث كردم و اون ارومم كرده

ولي بعضي وقتا رو انتخابم ترديد دارم

از يه طرفي هم ميگم ديگه بدون اون نميتونم كسي رو تو زندگيم بيارم چون اينده ام رو باهاش ديدم و ساختم

واسه شما پيش اومده؟؟؟؟

كسي كه دوسش دارين همچين حسي ب وجود بياد يا نه در هر حال عاشقش هستين؟

توكل بر خدا...♥️

ما شوهرامونو گاهی دوست داریم گاهی نداریم اون که دوسته 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدمیزاد به همه چی شک میکنه هیج آدمی نبوده که تو روز عروسیش به این که الان دارم کار درستی میکنم یا در ...

ميدونيد وقتي ميام تو ني ني سايت از تجريه بقيه استفاده كنم كسي بهم كمك نميكنه يا موضوع جنجالي نيس نظر بدن

توكل بر خدا...♥️
ميدونيد وقتي ميام تو ني ني سايت از تجريه بقيه استفاده كنم كسي بهم كمك نميكنه يا موضوع جنجالي نيس نظر ...

نمیشه ام خیلی به اینجا و نظرا اعتماد کرد بیشتر منظورم بزرگترای خودتون و دوستای قابل اعتمادتون که هم شمارو خوب بشناسن هم دلسوزتون باشن چون یه نفر برا یکی خوبه بر یکی بد نمیشه قضاوت کرد مشاوره قبل ازدواجم خیلی کمک میکنه

ميدونيد وقتي ميام تو ني ني سايت از تجريه بقيه استفاده كنم كسي بهم كمك نميكنه يا موضوع جنجالي نيس نظر ...

تو گوگل سرچ کن سوالای خواستگاریو یه سری موضوع دسته بندی شده میاد که میتونید راجبش حرف بزنید اینجوری خیلی چیزا از همدیگه میفهمید

به دوتا نکته توجه کن حسی که تو جمع بهش داری  اینکه رفتارش تو جمع چجوریه

فعلا كه تو جمع خانوادگي قرار نگرفتيم

ولي جند باري كه كنار هم بوديم خيلي رفتار خوبي داشت

ب نظرم اهميت ميده و هر تلاشي واسم ميكنه

إبراز علاقه هم ميكنه 

توكل بر خدا...♥️
فعلا كه تو جمع خانوادگي قرار نگرفتيم ولي جند باري كه كنار هم بوديم خيلي رفتار خوبي داشت ب نظرم اهم ...

ابراز علاقه که همه  مردا قبل ازدواج خوب بلدن زیاد روش حساب نکن. 

حسابی بذارش زیر ذره بین و سعی کنید از افکار و اهداف و عقایدتون بیشتر صحبت کنید