2777
2789

تو سایتی که 

بشقاب میندازن هوا بخوره زمین هر صدایی داد یه الف اول و آخرش اضافه میکنن 

میگن اسم جدید و خیلی هم زیباست 

انتظار نداشته باش بیان بگن اسمی مثل سبحان  خوبه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم قشنگه☺

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
خخخخخ😂

باور کن دقیقا اینکارو میکنن

😁😁😁😁😁

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
الان داریوش و کوروش و دیااکو میزارن، اینا که قدمتشون خیلی بیشتره

خب به هرحال شاید بخاطر اینکه اون شخصیتارو دوس دارن میزارن البته هر چند من شنیدم ثبت احوال اجازه نمیده دیگه کوروش بزارن

https://harfeto.timefriend.net/16229838541279

ببين من خودم اسم بچمو مذهبي نزاشتم كلا مذهبي هم نيستم اما به نظرم اگه به كسي برنخوره اسم مذهبي يا اسم ائمه بايد باشه يا اينجور اسما كه صفات خداست و بار مذهبي داره و معني خوب نه اينكه يك اسم عجيب غريب عربي يا تركيبي رو بچت بزاري