2777
2789
عنوان

درد نوک سینه ها

162 بازدید | 17 پست

سلام ۲ روز نونده به پریودم کلا ۲ بار اقدام داشتم الان نوک سینه هام درد میکنه چند روزه که کمر درد پریود دارم و زیر دلمم درد میکنه خیلی خستم و حالم بده سرگیجه دارم بچه ها ایا دلیلش میتونه قرص مدروکسی پروژسترون باشه یا خیر

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلش هم قرص میتونه باشه هم بارداری تست بده خب

میدونی دیشب تا صب گریه کردم برای اینکه هر روز ازم میپرسن چرا باردار نمیشی خیلی داغونم به خدا برام دعا کن که منم باردار بشم

۲ روز صبر کنی بد نیس اما خب الانم خیلی زود نیس باردار باشی هاله میندازه

برم ازمایش خون ؟ اگه بی بی چک بزارم الان نشون میده یا باید صبح بزارم

منم اینجوری شدم ولی نوک سینه هامو وقتی دست میزنم درد میگیره دلمم خیلی درد میگیره جدیدا تیر میکشه انگ ...

چند وقته ایا شما هم اقدامی عزیزم

میدونی دیشب تا صب گریه کردم برای اینکه هر روز ازم میپرسن چرا باردار نمیشی خیلی داغونم به خدا برام دع ...

عزیزدلمممم انشالله که باشی

منم ۴سالو ۸ ماه اینجوری بودم خیلی سختی کشیدم و گفتن هیچوقت نمیتونم بچه دارشم دقیقا تو آذر ۲بار اقدام داشتم و الان دخترم ۳۱ هفتشه انشالله شمام مث معجزه جوابتو میگیری😍

علائم پریودی هم همینه خوب ولی اگه باردار باشی آزمایش نشون میده بی بی چک 50_50 هستش

اها باشه گلم ممنون میرم ازمایش

عزیزدلمممم انشالله که باشی منم ۴سالو ۸ ماه اینجوری بودم خیلی سختی کشیدم و گفتن هیچوقت نمیتونم بچه د ...

وای عزیزم خداروشکر خدا نی نی تونو حفظ کنه 😘