2777
2789
عنوان

هفته ۹ بارداری

288 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها من قبلا یه سقط داشتم 😞خیلی توی روحیه ام اثر گذاشته دو هفته پیش رفتم سونو یه هماتوم دیده بود دکتر استراحت مطلق داشتم وهفته پیش رفتم مجددا گفت هماتومم نمیبینم ولی استراحت کن یک هفته دیگه مشکلی هم نبود ولی من همش میترسم اینم سقط بشه با کوچکترین درد میگم یه طوری شد درد هم نداشته باشم میگم یه طوری شده دیگه حالت وسواس گونه بد گرفتم از اول بارداری دیابت هم گرفتم دیگه از بس قند چک کردم همه دستم زخمه اصلا دلم آروم نمیشه کسی هست این حالت ها رو داشته باشه یا بتونه کمکم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلب جنین دیده بشه احتمال سقط تا ۹۰٪ کم میشه 

نگران چی هستی؟؟؟

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

عزیرم استرس رو بچه اثر میزاره

اینترنت رو خاموش  کن و سعی کن خیلی کم در روز استفاده کنی چون خود چرخ زدن تو نت باعث استرس و تنش بیشتر میشه

کتاب بخون، موسیقی گوش بده، فیلم ببین  

حتما واسه این مشکل استرس و نگرانی پیش یه مشاور برو

سعی کن زیاد تنها نمونی 

غربالگری اول چطوریه؟  در مورد چه مواردی میگه برامون؟  منم 27 این ماه باید برم

اول میری سونو

که باید تیغه بینی و مایع پشت گردن جنین اندازه گیری میشه

بعد با جواب سونو میری آزمایش خون میدی

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...