2777
2789
عنوان

چجوری زنانگی داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 26 پست

توبرخورد با همسرت عشوه داشته باش و دلبری کن(البته به حدش)،مثلا تن صدات آروم و ملایم باشه،همیشه لبخند رو لبت باشه،گاهی بچگونه باهاش صحبت کن،گاهی با لبات بازی کن،تو راه رفتنت ناز بیا

لباسای تو خونه ت متنوع باشن

حتی رقصم بلد نیستی قری به کمرت بده

همیشه بوی خوش بده(دوش کوتاه روزانه،بادی اسپلش،اسپری و...)

تو چیدمان خونه و تزئین غذاها و خوراکیا سلیقه به خرج بده

موهات همیشه شونه کشیده باشن

روزی لااقل2بار مسواک بزن

گاها مستقیم و غیر مستقیم از خودت تعریف کن

و...

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چن بار خودتو مجبور کن بری انقددحالت جا میاد.وقت بگیر بیعانه هم بده ک نتونی بپیچونی😂

خیر سرم از دو ماه قبل برای رنگ مو وقت گرفته بودم واسه عید

ارایشگرم مشکل ریه پیدا کرد و اصلا رنگ نکرد😊

توبرخورد با همسرت عشوه داشته باش و دلبری کن(البته به حدش)،مثلا تن صدات آروم و ملایم باشه،همیشه لبخند ...

اینا رو بیشتر انجام میدم بیشتر

اشپزی و اینا

حموم هم خیلی مرتب میرم  و کلا عرق نمیکنم

پر مو هم نیستم

فقط لبخند و ندارم و بیشتراوقات غمگین و بی حوصله ام

و خرید های زنونه ام خیلی کم شده

اینا رو بیشتر انجام میدم بیشتر اشپزی و اینا حموم هم خیلی مرتب میرم  و کلا عرق نمیکنم پر مو ه ...

همین دیگه عزیزم.چرا نمیخندی؟من 90 درصد زمان بیداریم لبخند رو لبمه خیلیم خوبه.برا روحیه خودتم خیلی خوبه

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
درسته عزیزم ولی عمق وجودم غم داره

خدا نکنه عزیزم  

منم بخوام دلیل واسه غصه خوردن پیدا کنم زیادن ولی من میرم پی خوشحالی.

امید

امید

امید

عزیزم یه سر به تاپیک عسلبانو بزن 

ظرافت زنانه

بعد دوسداشتی اینجاهم بیشتر صحبت میکنیم هرچند اون تاپیک نیازی برای صحبت نمیذاره بنظرم 

هنگامی که از درون زلال باشی ؛ خداوند به تو نوری می‌بخشد، آنچنان که ندانی و مردم تو را دوست می‌دارند از جایی که ندانی و نیازهایت برآورده شود آنچنان که ندانی چه شد !