2777
2789
عنوان

مگسا گرمشون میشه؟؟🤔🤔

67 بازدید | 14 پست

خونمون‌کولر گازی داره منم سینوزیت دارم باد کولر میخوره بهم سردرد میشم خاموشش میکنم وقتی خاموش میکنم مگسه میاد هی دوروبرم کنار گوشم ویز ویز میکنه باز تا کولر و روشن میکنم‌میره😃انگار هی میاد میگه گرمه کولر و روشن کن خخخخ

هرآنچه را برای خود میپسندی برای دیگران بپسند.
خخخخخخخخخخ مگس است دیگر گاهی دلش کولر گاز میخواهد 

خیلی باحاله هرروز همین اتفاق برام‌میفته تا کولر رو روشن‌میکنم میرن به محضی که خاموش میکنم میان دورم ویز ویز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم از دستشون چکار کنم منم از اینا فراریم 

منکه آسی شدم از دستشووون 😩😩

تو این چن روزه تمام فنون کاراته رو روشون پیاده کردم 😄

ولی جواب نداده 😕

انسان خوبی باش                      اما برای اثباتش به دیگران وقتت رو تلف نکن 💛

بشین منطقی باهاشون حرف بزن بگو رفتارتون خیلی زشته منو باید بخاطر خودم دوست داشته باشین نه باد کولرم :/

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺
نمیدونم از دستشون چکار کنم منم از اینا فراریم 

یه مگس کش بگیر دستت دوسه بار که بزنی  حساب کار میاد دستشون ناپدید میشن جوری که انگار اولشم نبودن مگه از این مشنگا باشن که حرص درارن😕😐😂😂

منکه آسی شدم از دستشووون 😩😩 تو این چن روزه تمام فنون کاراته رو روشون پیاده کردم 😄 ولی جواب نداد ...

بابا منکه هرچی میزنم بخوره به اونا میخوره به خودم نشست رو سرم‌منم زدم مثلا روش خورد تو کله خودم بدتر از سینوزیت سردرد شدم

بشین منطقی باهاشون حرف بزن بگو رفتارتون خیلی زشته منو باید بخاطر خودم دوست داشته باشین نه باد کولرم ...

هیچی روشون تاثیر نداره گرما خیلی بهشون فشار اورده

یه مگس کش بگیر دستت دوسه بار که بزنی  حساب کار میاد دستشون ناپدید میشن جوری که انگار اولشم نبود ...

مگس کش رو انقد بچه ها رو باهاش زدن شکسته گم و‌گور شده خخخخ😉😉

مگس کش رو انقد بچه ها رو باهاش زدن شکسته گم و‌گور شده خخخخ😉😉

خخخخخ پ دمپایی ابری بگیر  اولش جواب نمیده چون میدونن مخصوص سوسک کشیه اما بمرور زمان عادت میکنن تا ببینش ناپدید میشن شک نکن😉😃😂😂

خخخخخ پ دمپایی ابری بگیر  اولش جواب نمیده چون میدونن مخصوص سوسک کشیه اما بمرور زمان عادت میکنن ...

فک‌کن‌من هفته دیگه زایمانمه اونوقت باید با دمپاییو مگس کش و این چیزا بیفتم دنبال مگسا .البته بدم نیست راحت زایمان میکنم تحرک‌داشته باشم خخخخ

فک‌کن‌من هفته دیگه زایمانمه اونوقت باید با دمپاییو مگس کش و این چیزا بیفتم دنبال مگسا .البته بدم نیس ...

بسلامتی عزیزم انشاءالله زایمان خوبی داشته باشی نی نی هم سالم بیاد بغلت 😘💚

یه پشبند بگیر نینی رو بزار توش مگسا اذیتش نکن 

امان از دست این مگسا 😕

بسلامتی عزیزم انشاءالله زایمان خوبی داشته باشی نی نی هم سالم بیاد بغلت 😘💚 یه پشبند بگیر نینی رو ب ...

مرسی عزیزم اره برا نی نیم‌گرفتم‌