2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم الان تاپیکشو زدم همه اعتقادمو کور کردن گفتن واقعیت نداره

ولی من امیدمو از دست ندادم ی عزیزی اینجا گفتن ی جعبه بردار هر روز از خدا تشکر کن بعد خاستتو ب صورت حال بپوس ینی ب ارزوت رسیدی داری تشکر میکنی تا40 روزم ادانه بده

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰
منم الان تاپیکشو زدم همه اعتقادمو کور کردن گفتن واقعیت نداره ولی من امیدمو از دست ندادم ی عزیزی این ...

آره این واقعیه

نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم  ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا  کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه  
توضیح بده پیلیز،،کنجکاوم

مثلا تو راجب یه مسئله یا یه شخص صبح تا شب فکر میکنی مثلا یه مثال ساده خنده دار میگی اون شخص عاشقم شده و بزودی میاد خواستگاریم بعد هی اینطور که بهش فکر میکنی میبینی طرف واقعی میاد خواستگاریت 

در واقع مثل آینه به چیزای خوب فکر کنی سرت میاد به چیزای بدم فکر کنی سرت میاد

قانون جذب مفهومش یعنی اینکه با ذهنت یه چیزی رو به سمت خودت بکشونی یعنی انقدر بهش فکر کنی و باورش داشته باشی که با گذشت زمان بهش برسی.

و اینم بگم که کاملا واقعیه👌

نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم  ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا  کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه