2777
2789

چند ماه پیش نوار عروسیم گم شده بود خونه ی بابام منم شوهرم خیلی سخت گیره رو نوار عروسی خیلی نگران بودم از گم شدنش چون اگه شوهرم میفهمید یه دعوای حسابی داشتیم 

خلاصه ی چند وقت پیش یکی تاپیک زد نمیدونم یادتون باشه یا نه با مضمون (حس ششم) که بیاید حدس بزنم ایندتون چی میشه و اینا 

میشه لطفا اگه امضامو دیدی واسه حاجتم صلوات بفرستی 💜💜💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم رفتم تو تاپیک بخدا همینجوری بخاطر فانش بیشتر سوال کردم نوار عروسیم گم شده کجاس اونم گفت گم نشده تو میز تلویزیونته 

یعنی بخدا تموم سوراخ سومبه ها رو گشته بودیم 

منم گفتم هه اصلا خونه بابام میز تلویزیون نداره تی وی باکس دارن اصلا جایی نداشت که بگی نوار اینجاست

نوار چیه؟ فیلم ؟

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

دادشم بعد ازدواج یه مدت با بابام اینا زندگی میکرد وقتی جدا شد میز تلویزیون هم برده بودن بعدش تا چند روز پیش مامانم و زنداداشم دنبال سونو تو میز تلویزیون خونه ی بابام میگشتن دیدن نوارم افتاده زیر کشو بخدا شوکه شدم درست حدس زده بود 

دادشم بعد ازدواج یه مدت با بابام اینا زندگی میکرد وقتی جدا شد میز تلویزیون هم برده بودن بعدش ت ...

کی حدس زده بود؟😨

به همین سوی چراغ قسم کاربر قدیمی ام😃والا بوخودا   تیکر بارداریم نیست
اسمش میدونی چیه؟میتونی تگش کنی

نبخدا اصلا یادم نیس هیچکس تو اون تاپیک نبود که یادش باشه کو لینکشو بزاره