2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه چندبار ماشین رو قوطی کبریت کنی اوکی میشی

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

اول که کارنکو کردن از پر کردن است دوما تنها بشین تو ماشین

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

نمیدونم کدوم شهری ولی معمولا جاده های فرودگاه ها خیلی خوبه واسه تمرین کردن!

هم خلوته هم طولانیه!

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

تنها برو بیرون‌،تو جاهای خلوت شروع کن ،بزار مجبور بشی خودت از پس همه چی بر بیای، من با شوهرم میرفتم تا تو یه موقعیت سخت گیر میکردم میپریدم کنار میگفتم خودت بشین،ولی تنها که رفتم خودم مجبور بودم ادامه بدم 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
تنها برو بیرون‌،تو جاهای خلوت شروع کن ،بزار مجبور بشی خودت از پس همه چی بر بیای، من با شوهرم میرفتم ...

آخه میترسم تنها بخدا دیگه برام عین فحش شده .پاس همسرم شکسته 

همه میان میگن کاری اگه هست بدین ما انجام بدیم