2777
2789

دوستان من مطلع شدم یکی از اعضای خانواده دچار مشکل دوقطبی و اسکیزوفرنی شده و باید دارو بخوره و بعد مدتی مشخص میشه موقت یا دائمی

اول سوالم اینه با چنین افرادی مواجه شدین و چجورن؟؟

دوم اینکه کسی و میشناسین داروی اعصاب بخوره و بهبود پیداکنه و مثل ادمای عادی شه

چون من شنیدم گفتن کسی وجود نداره دارو بخوره و بدتر نشه و حالشون هرروز بدتر میشه بهبودی نیست

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

من فقط میدونم داروهای اعصاب و روان حداقل ۳ هفته زمان میبره تاثیرش مشخص بشه، حتی طی این ۳ هفته ممکنه بدتر بشه 

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط میدونم داروهای اعصاب و روان حداقل ۳ هفته زمان میبره تاثیرش مشخص بشه، حتی طی این ۳ هفته ممکنه ...

بعد بدتر شدن بهبود شروع میشه؟؟؟

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

نظر بقیه رو بذار کنار به منطق خودت رجوع کن

به نظرت منطقیه که هرکس داروی اعصاب بخوره بهتر نشه و روز به روز بدتر بشه با این حال هنوز شرکت های داروسازی این داروهارو تولید کنند و سازمانهای استاندارد تاییدش کنند و دکترها تو همه دنیا هرروز تجویزش کنند؟

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
ولی اینکه دارو بخوره و روز به روز بدتر بشه، یه جوکه. 

من دونفرو خودم دیدم بدتر شدن ولی این نوع بیماریو نمیدونم

یک نفر بود فامیلمون اون کامل مشکل روح و روان داشت طوری که اگر کسی و بکشه به بیماری متهمه و کاریش ندارن

این رفت دکتر قرص خورد یکی از اقوام دیدش گفت تمام موهاش سفید شده انقدر شکمش بزرگ شده و از کارش بازنشستش کرد

بعد بدتر شدن بهبود شروع میشه؟؟؟

ببین عزیز همه ی داروهای اعصاب و روان اول عوارض جانبی شون رو نشون میدن (مثل کسل بودن، بی حوصلگی و ...) بعد اثر درمانی شون. حداقل دو هفته زمان میبره تا اثر درمانی خودس رو نشون بده. حداقل اش رو گفتم ها. 

خیلی 

این اختلالاتی که اسم بردی درمان قطعی نداره فقط باید مادام العمر زیر نظر روانپزشک و روانشناس باشن تا علائم بیماریشون کنترل بشه و انشالله بتونن یه زندگی مثل بقیه داشته باشند

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
نظر بقیه رو بذار کنار به منطق خودت رجوع کن به نظرت منطقیه که هرکس داروی اعصاب بخوره بهتر نشه و روز ...

باور کن خیییلی تو دوراهیم راجب این فکر

پستی که جواب بقیرو دادم بخوون مثال زدم

بستگی به نوع بیماری داره آخه بعضی بیماری ها قابل درمان هستن بعضی ها قابل کنترل

دکترش گفت بااااید دارو بخوره تا ۶ ماه اگر درمان شد هیچ اگر نشد تااخر عمر

ببین عزیز همه ی داروهای اعصاب و روان اول عوارض جانبی شون رو نشون میدن (مثل کسل بودن، بی حوصلگی و ... ...

مممنون❤️❤️

من دونفرو خودم دیدم بدتر شدن ولی این نوع بیماریو نمیدونم یک نفر بود فامیلمون اون کامل مشکل روح و رو ...

آخه هر تغییری که تو آدم ایجاد بشه (مثل سفیدی مو یا بزرگ شدن شکم و ...) که به خاطر قرص اعصاب نیس. در ثانی ممکنه تجویز داروش اشتباه بوده باشه. یه سری بیماری های نادر هم وجود داره که اصلا به دارو جواب نمیدن، مثل عقب ماندگی ها یا اونایی که کاتاتونی ان

خیلی