2777
2789
عنوان

کسی میشناسین قرص اعصاب خورده و درمان شده

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 38 پست
باور کن خیییلی تو دوراهیم راجب این فکر پستی که جواب بقیرو دادم بخوون مثال زدم

منم یه نفرو میشناسم سرطان گرفت همه داروهارو خورد همه درمانهارو کرد چندبارم حالش خوب شد ولی در نهایت فوت کرد. در واقع تعداد زیادی ازین موارد دیدم. این مثال ها باید باعث بشه اگه من سرطان گرفتم داروهامو نخورم؟!

منطق عزیز من منطق!

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
این اختلالاتی که اسم بردی درمان قطعی نداره فقط باید مادام العمر زیر نظر روانپزشک و روانشناس باشن تا ...

خییییلی ناراحت شدم😭😭😭😭

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترش گفت بااااید دارو بخوره تا ۶ ماه اگر درمان شد هیچ اگر نشد تااخر عمر

عزیزم اگه دکترش گفته باید بخوره، حتما بخوره. چون نباید بین شروع  علایم اعصاب  و درمان وقفه بیفته، اگه وقفه بیفته بعدا دیگه شاید نشه کاری کرد

خیلی 
آخه هر تغییری که تو آدم ایجاد بشه (مثل سفیدی مو یا بزرگ شدن شکم و ...) که به خاطر قرص اعصاب نیس. در ...

ممکنه چاق شدن ، خراب شدن دندونها و ... از عوارض داروها باشن ولی باید ببینی این دارو در عوض داره چه چهچیزهای خیلی بدتری رو خوب میکنه!

تو مثال ایشون میگه حال مریضشون انقدر بد بوده که حکم جنون براش بدن خب بیماری که احتمال خطر برای خودش و جامعه داره اولویت با کنترل رفتار جنون آمیزشه یا با رنگ موهاش؟

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
آخه هر تغییری که تو آدم ایجاد بشه (مثل سفیدی مو یا بزرگ شدن شکم و ...) که به خاطر قرص اعصاب نیس. در ...

نمیدونم زنش اومده بود خونمون عین متتتته رفت رو مخش و کارا قبلشو تکرار کرده بود

خیییلی داغون شده بود مرده و تغیییریم نکرد خیییلیااام میگن داروی اعصاااب بدتر میکنه یه مدت خوبه ولی میزنه مغزو مختل میکنه

من که از خدامیخوام داروهای گیاهی باشه ولی اعصااب خیلی پیچیده و سخته

دعا کنین😔

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
خییییلی ناراحت شدم😭😭😭😭

ناراحتیت قابل درکه اما اینطوری بهش نگاه که اینهمه بیماری جسمی مزمن داریم خب بعضیام بیماری روحی مزمن دارن . مثلا یه نفر که میگرن یل مشکل قلبی داره همیشه باید یه چیزاییو رعایت کنه و مرتب چکاپ بره اینم شبیه همونه نیاز به مراقبت دائمی داره اما اگه تحت نظر دکتر باشه مثل همون مشکل قلبی میشه باهاش زندگی کرد.

ناراحتیت قابل درکه اما اینطوری بهش نگاه که اینهمه بیماری جسمی مزمن داریم خب بعضیام بیماری روحی مزمن ...

نگاه کن منظورم بود

ممکنه چاق شدن ، خراب شدن دندونها و ... از عوارض داروها باشن ولی باید ببینی این دارو در عوض داره چه چ ...

نه من کاری به تغیییر ظاهری ندارم کلی گفتم که خیییلی از ظاهر داغونش کرد و رفتارم گفتن تغیییری نکرده باااین حال که ظاهر و کارشم از دست داد

من خواستم منطقی و کساییی که تجربه دارن بهم بگن

ناراحتیت قابل درکه اما اینطوری بهش نگاه که اینهمه بیماری جسمی مزمن داریم خب بعضیام بیماری روحی مزمن ...

خیلیاااا میگن بیماری روحی بدتر از جسمه

ادم بدتر روحیه خودشم از دست میده

تو اینترنت ادمای بزرگی که دوقطبی بودن یکم امیدوارم کردن فقط😂😂

نه من کاری به تغیییر ظاهری ندارم کلی گفتم که خیییلی از ظاهر داغونش کرد و رفتارم گفتن تغیییری نکرده ب ...

منطقی و تجربیش اینه که این اختلالاتی که گفتی باعث یه سری تغییرات بیولوژیکی داخل مغز میشن ساده ش اینه که یه موادی که برای عملکرد عادی مغز لازمه و مغز ما به طور طبیعی تولید میکنه برا اینا کمتر یا بیشتر تولید میشه.

یعنی یه ادمی که افسردگی داره ممکنه بدون دارو خوردن با روشهای دیگه هم حالش خوب بشه، اما توی دوقطبی و اسکیزوفرنی بدون دارو مغز نمیتونه به حالت نرمال خودش برگرده‌. تو تمام کتابهای روانپزشکی نوشته خط اول درمان این اختلالات درمان داروییه. یعنی تا دارو نخورن و یه سری علائم کنترل نشه حتی مشاوره و روان درمانی هم بدردشون نمیخوره.

نه من کاری به تغیییر ظاهری ندارم کلی گفتم که خیییلی از ظاهر داغونش کرد و رفتارم گفتن تغیییری نکرده ب ...

خب در مورد اون آقا اینجوری مجازی نمیشه قضاوت کرد. من فقط میگم که نباید از قرص اعصاب و روان ترسید، خیلی ها هستن که به خاطر یه سری اختلالات تو مغزشون، واقعا به داروهای اعصاب و روان نیاز دارن. منتهی عدم آگاهی و باورهای غلطی که نسبت به قرص اعصاب وجود داره، باعث میشه فرد اون دارو رو نخوره و روز به روز بدتر بشه.

در هر صورت حتما از چند تا دکتر متخصص مشورت بگیرین، ان شالله که حل بشه.

خیلی 
خیلیاااا میگن بیماری روحی بدتر از جسمه ادم بدتر روحیه خودشم از دست میده تو اینترنت ادمای بزرگی ...

اون آدمای بزرگ جهان اولی بودن گلم درمان درست حسابی داشتن که تونستن زندگی عادیشونم داشته باشن این سمتی که ما زندگی میکنیم هنوز مراجعه به روانپزشک و روانشناس فحش و توهین محسوب میشه بنابراین انتظار شکوفایی هم نداشته باش   

خیلیاااا میگن بیماری روحی بدتر از جسمه ادم بدتر روحیه خودشم از دست میده تو اینترنت ادمای بزرگی ...

بدتریش دقیقا بخاطر مقاومتیه که برای پذیرش و درمانش وجود داره

یه بیمار سرطانی راحت میره درمان و همه هم حمایتش میکنند هیچکسم اونو تو بیماریش مقصر نمیدونه، اما یه آدم افسرده یا وسواسی یا ... میگه وااا مگه من دیوونه م که برم درمان اطرافیانشم همونطور که خودتم باور کردی انقدررر به گوشش میخونن که داروی اعصاب بدترت میکنه و روانشناس بدرد نمیخوره که با همون مشکلات روانی به زندگیش ادامه میده اونوقت که زنذگی خودش و بقیه رو خراب کرد اونوقت همون مردم میگن بیماری روحی خیلییی بدتر بیماری جسمیه  

منطقی و تجربیش اینه که این اختلالاتی که گفتی باعث یه سری تغییرات بیولوژیکی داخل مغز میشن ساده ش اینه ...

ااااا راست میگیییییی

خیییلی کمکم کرد مممنون❤️❤️❤️😍😍😍

خب در مورد اون آقا اینجوری مجازی نمیشه قضاوت کرد. من فقط میگم که نباید از قرص اعصاب و روان ترسید، خی ...

ممممنون گلم دکترش که گفت باید بخوره حالا موقت و دایمیش مشخص نیست