2777
2789
عنوان

خانوما بیایین بگین شما باشید کدومو انتخاب میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 37 پست

ولی اگه واقعا بنامتون میزنن برید همون بالای خونشون

من یک مادرم .یک همسر.یک دختر.یک خواهر.ولی در وجود تمام این آدمها در ته ته قلبشان ...دخترکیست که از بازی دنیا ترسیده ...دستهایش را روی چشمهایش گذاشته ...پشت به دنیا و رو به دیواری ایستاده ...دخترکی که به دنیا نمیخواهد بازگردد
من طبقه بالا خونه مادرشوهرم بشدددددددددددددت ناراضیم ماهم تو دوران نامزدی خیلی خوب بودیم، اوناهم خو ...

وای واقعا یعنی قبول نکنم؟

شوهرم میگه در دو حالت خونه مال ماس به نامم میزنن حتی اگه نشینیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کاملا بستگی به شخصیت خودت و شوهرت داره بیشترش،وگرنه همینکه ی آشنا پیش آدم باشه والا خوبه چی بهتراز اینکه خونه دار شب و اول جوونی مجبور نباشی از همه چیز بزنی که ی خونه چهل متری بخری با وام و قرض و نخوردن بیشتر فکر کن امیدوارم خدا برات بهترینارو رقم بزنه،من باشم میرم اوجش می‌شینم دیدم خوب نیستن سر سال بلند میشم

نه اخه اصلا بشون نمیاد همچین ادمایی باشن خیلی خوبن این خونه رو هم ساختن گفتن هرکی اول ازدواج کرد میش ...

ببین واقعا بستگی داره ک چ جور ادمایین.از اینا ک سرشون تو زندگی همس؟؟زیاد دخالت میکنن؟یا واقعا سرشون تو زندگی خودشونه؟؟منکه تو همون دوران عقد خانوادشو شناختمو کامل فاصله گرفتم.بازم اگ ادمای بدی باشن خانواده شوهرت خودشونو نشون داده بودن تاحالا

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
وای واقعا یعنی قبول نکنم؟ شوهرم میگه در دو حالت خونه مال ماس به نامم میزنن حتی اگه نشینیم

نمیدونم من که میگم مشکلات داره

حتی تو رفت و آمدتون

فکراتو بکن

اما من اگه قبل ازدواجم این اخلاقشونو دیده بودم هیچ وقت نمیومد اینجا

باید ببینی توقع ندارن هرکی میاد خونشون مهمونی شمام برین پایین دیدنی مهموناشون؟؟ما ساختمونمون واحدی ک خریدیم بقیه واحدا عروسو مادرشوهرو خواهرشوهرن...اصلا مزاحم هم دیگ نمیشن خیلی شیکو باکلاس دارن توی ساختمون زندگی میکنن

ببین واقعا بستگی داره ک چ جور ادمایین.از اینا ک سرشون تو زندگی همس؟؟زیاد دخالت میکنن؟یا واقعا سرشون ...

واقعا نمیدونم اخه هیچچچچ چیز بدی ندیدم ازشون پدرشوهرم و داداشا شوهرم که صبح تا شب سرکارن مادرشم کلاس قران و ختم و این چیزا داره کلا زیاد خونه نیستن

رفت تو امد که هست اخه فاصله فقط چندتا پله اس😭وای خیلی دلم اون خونه رو میخواد

استاتر منم بالا خونه مادر شوهرمم البته در حیاطمون مجزاست الان یک ماهه امدیم اینجا ولی هر سه چهار روزم یه بارم نمیرم پایین اصلااا....فکراتو درست بکن ک بعد پشیمون نشی البته اگه از نظر مالی تامینی ودغدغه رهن وجا ب جایی نداری برو تو خونه ۱۰۰متری ولی اگه بلعکس بود همون بالا پدر شوهرت برو

استاتر منم بالا خونه مادر شوهرمم البته در حیاطمون مجزاست الان یک ماهه امدیم اینجا ولی هر سه چهار روز ...

ته دقدقه مالی زیاد ندارم ولی دلم اون خونه رو خواسته چون همه چیش جدید قشنگ و لوکسه

کرج عزیزم

شک نکن برو گلم....من خانواده شوهرم شهرستانین خودم تهرانی اختلاف فرهنگامون زمین تا آسمون بود...اگ ماله کرجن ک برو چون معمولا شهرستانیا توقع زیاد دارن از عروس.البته بعضی شهرستان ها.انگار کلفت گرفتن بجا عروس.ولی تهرانیا کرجیا خوبن دربند این حواشی نیستن...گلم برو تو خونه ای ک آرزوشو داری زندگیتو شروع کن