2777
2789

رفتیم پارک بچه ها تاب بازی میکردن یهو رفت پشت تاب !تاب خورد تو سرش گریه کرد ولی سریع رفت سوار تاب دیگه گریه نکرد الان یک ساعت نیم میگزره بد اخلاق بود بهانه میگرف روبرو تلویزیون خوابش برده!الان میترسم همیشه ساعتای یک میخوابید

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شده حتما تو پارک بازی کرده

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
وای حالش ک بد نبود فقط بهانه گیری میکرد

ميدونم حالش بد نبود 

براي اينكه تاپ خورد تو سرش گفتم حتما بچه خيلي دردش گرفته زبون بسته

خدايااا دوست دارم واسه هرچي ك بخشيدي هميشه اين تو هستي ك ازم حالم رو پرسيدي

دخترمن یکبارازروصندلی افتادبالاهم آوردازترسم بردم بیمارستان دکترگفت اینکه هیچ حالت غیرعادی نداره چند ساعت هم بگذره مشکلی نیس،فقط اینکه حواست بهش باشه اگه حالش خوب نبودببردکتر