2777
2789

برده بودمش پارک بازی کنه بالا سرسره یه بچه رو هول داد اونم دهنش خون اومد مامانش خیلی عصبانی شد نزدیک بود منو بزنه نمیدم باهاش چیکار کنم هرچی با زبون خوش میگم دعواش میکنم فایده نداره اعصابم خیلی خورده دست و پاهام سست شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هش بگو اگه هول بدی میفته خون میاد باباتو میبرن زندان الکی گوشیو بردار بگو سلام بله نه خونه نیستن بابای پسرم اسمشو بگو بگو اقای پلیس کاری داشتین بعد بگو واییی چرا میخوایین ببرینش زندان عه اون بچه رو تو مارک هول داد بخاطر اون😂اینحوری بترسونش

عشق یعنی دخترمو باباش ❤😻:)
چون خیلی کم میبرینش بیرون به بچه تعامل نداشته نمی دونه چطور باید رفتار بکنه دلیلش از نظر منی که پسرم ...

ااا تویی ک 

ما مث دمینو بهم ضربه میزنیم من ب تو،تو ب اون، اون ب اون دروغ میگه من ب هیشکی نزدم😂

باید براش تنبیه در نظر بگیری فقد ببین از چی خیلیی خوشش میاد 

مثلا اگع عاشق پارک رفتنه ولی یع بچه رو هول داد بیارش خونه بگو کار خیلی بدی کردی دیگه پارک نمیبرمت یع مدت محرومش کن از پارک انقد ک بیاد بگه ببخشید دیگه هول نمیدم بریم پارک توام بگو به شرطی ک بچه ها رو هول ندی ازش قول بگیری اگه بردی پارک هول نداد رو قولش وایساد برگشتنی بگو چون بچع خیلی خوبی بودی امروز و به حرف مامان گوش دادی یه جایزه پیش من داری یه چیز کوچولو براش بخر ک تشویش بشه با پدرش هماهنگ کن دائم این کارخوبشو بع روش بیارید و تشویقش کنید مثلا پیش مامان بزرگش یا بقیه بگید پسرمون خیلی خوب و حرف گوش کنه امروز کاربدی نکرد و ....اینجوری ذوق میکنه باعث میشع دیگه این کارو نکنه 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)