2777
2789
عنوان

خوش سلیقه ها بیاین +عکس پست اول

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 21 پست
نه داره ولی دوست داشتم نداشت یه صفایی هس تو عکست 

لطف داری عزیزم آخه مبل یه خوبی که داره اینه که زانوهات درد نمیگیره البته اگه استاندارد باشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@jamaliii  

بیا عزیزم همشو با هم گذاشتم، دوتای اولی پذیراییه و دوتای بعد ی آشپزخونه

نمیدونم تلوزیون رو کجا بذاریم شوفاژ هم زیر پنجره هست و میدونی میشه جاشو عوض کرد؟ یا نه

@jamaliii     بیا عزیزم همشو با هم گذاشتم، دوتای اولی پذیراییه و دوتای بعد ی آشپزخونه ن ...

کلا هر ایده داری از سقف و دیوارا و حتی موکت ممنون میشم بهم بگی

@jamaliii     بیا عزیزم همشو با هم گذاشتم، دوتای اولی پذیراییه و دوتای بعد ی آشپزخونه ن ...

بچه کوچیک داری یان ببین تن رنگ الان روبروس روشنه یعنی مبل کرم گلبه ای فیلی حتی خاکستری اگه بخوای یک دست مبل استفاده کنی حتما راحتی بگیر چون چون سلطنتی الان مناسب خونه ای که قراره یک دست مبل استفاده بشه نیست یک روزه ازش خسته میشی همش میخای روزمین بشی ولی مبل راحتی میتونی روش استراحت کنی کاغذدیواری رنگ روشن بگیر که به همه دکوری بیاد یعنی سفید یاکرم روشن باطلاکوب اپن نذاراگه میخای بذاری جوری بذارکه کاملا بشه میزناهارخوری یعنی اپن وکوتاه ترمیگیری رنگ کابینت روشن قشنگه ولی خیلی زودکثیف میشه مخصوصابرای اشپزخونه که چربیم میگیره 

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 

اگه میتونی کف خونه روپارکت کن اگه هم ن موکتی انتخاب کن که باعث لک نشه متاسفانه توی اینستاگرام جوری داره تبلیغ میشه که اون دکور برای یک روزه باید جوری انتخاب کنی عزیزم که چندین سال ازش آسوده استفاده کنی 

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 
اگه میتونی کف خونه روپارکت کن اگه هم ن موکتی انتخاب کن که باعث لک نشه متاسفانه توی اینستاگرام جوری د ...

عزیزم همه چیزایی که گفتی مد نظر خودمم هست بنظرت تلوزیون رو بذارم پشت به پرده یا کنار آیفون و جای آیفون رو یکم تغییر بدم؟ پنجرش هم کوچیکه و پرده تا پایین میخوام بذارم ولی پشت پرده و زیر پنجره شوفاژ هست و میترسم گرماش تلوزیونو خراب کنه به نظرت میشه یکم جای شوفاژ رو تغییر بدیم؟ 

مبل هم کرم با کوسنای کالباسی میخوام بگیرم. یه سوال دیگه اینکه بنظرت خونه رو بدم به طراح دکوراسیون هزینش زیاد میشه؟ از طرفی دوست دارم بهشون بدم ولی از طرف دیگه هزینش میترسم زیاد شه