2777
2789
عنوان

درد دل 😔😔😢

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 50 پست
ان شا لله به زودی بچه دار بشی خانمی. در امتحان هستی. همه ما از راه هایی امتحان میشیم. من هم مثل شما ...

من تمام زندگیم تو فشار روحی بودم این اخری ضربه فنیم کرد...😢😢

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا می کنم خدا چهار تا نطقه خوشگل و مامانی رو یک جا بذار تو دلت غصه نخور خدا اگه ز حکمت ببندد ...

چی بگم...من واسه سلامتیش کل قرانو ختم کردم دعا کردم نذر کردم الان قهرم با همه با خودم با خدا

تو خود منی انگار درکت میکنم ماهایی ک مثل همیم بهتر درک میکنیم من به حدی اعصابم ضعیف شده ک کوچکترین ص ...

انشالله. به دکترم گفتم دیگه بچه نمیخوام شانس ندارم دکترم گفت این حرفو نزن الان یه بیمار دارم بعد اینکه 8 بار بچه هاشو از دست داده الان وقت زایمانشه برا نهمی. خدا بزرگه

دیدم بدتر از ما هم هست 

ما م خدایی داریم. باز خدا را شکر میکنم به امید بهترینهاش که قراره بهمون بده

چی بگم...من واسه سلامتیش کل قرانو ختم کردم دعا کردم نذر کردم الان قهرم با همه با خودم با خدا

خانمی باید به خدا بگی هر چی به مصلحته اتفاق بیفته و خدا مصلحتتون رو بهتر از خودتون می دونه و این که نمیشه برای خدا خط و نشون تعیین کرد، میشه؟

انشالله. به دکترم گفتم دیگه بچه نمیخوام شانس ندارم دکترم گفت این حرفو نزن الان یه بیمار دارم بعد این ...

منم خیلی کم شانسم خیلی الان ک دیگه واقعا نصف شانسم رفت هم تنبلی تخمدان دارم هم یه لولم بخاطر بارداری خارج رحم از دست دادم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
منم خیلی کم شانسم خیلی الان ک دیگه واقعا نصف شانسم رفت هم تنبلی تخمدان دارم هم یه لولم بخاطر بارداری ...

مگه عملت کردن. چون بچه نداشتی که نباید عمل میکردن با دارو باید رفعش کنن. دارو میدن خودش خشک میشه میوفته

ناراحت باش یکی از دوستای ما میره دکتر برا همین بارداری اینا دکتره لوله رحمشو قطع میکنه دقیق نمیدونم چرا. اینقدر همه ناراحت بودن و نذر و نیاز. میگفتن چون لوله نداره باردار نمیشه البته اینم بگم دکتری که فهمید لوله نداره به خودش نگفته بود به مادرش گفته بود. ولی رفت یه دکتر دیگه و الان بارداره. با هم باردار شدیم. الان او بچه داره  منم که هیچیم نبود بچم مرد

فقط خدا کنه خدا خواسته باشه اتفاقی بیوفته

شما هم نا مید نباش

وای عزیزم حرف دل منو زدی با تمام وجودم درک میکنم انگاز از زبون من نوشتی با ابن تفاوت ک من ۳ بار این ...

همیشه تو ذهن آدم میمونه...ارزوی مرگ دارم.. کاش بمیرم همین الان 😢

درکت میکنم عزیزم، منم ناراحت میشدم خیلی سخته از نظر روحی داغون باشی و کسی متوجه نباشه، اما خب اونا ه ...

خداروشکر خدا کوچولوتو حفظ کنه 🙏🙏مامان منم بست به کمرم ولی مدام پیش خودم میگم این کارارو میشد وقتی انجام داد که زلیمان کردم و بچم سالم یه دنیا اومده ولی دنیا نزاشت..

💕💖💖خدا مهر مادری رو زودتر از بچه در وجود مادر قرار میده

واقعا همینه من الانم که از دستش دادم تو خونه که تنهام باهاش حرف میزنم قربون صدقش میرم بعدم میزنم زیر گریه..😭

ممنون عزیزم. من دیگه هیچی نمونده برام الان میگم باز قربون سقط. داغی که از بچه به دنیا آمده دیدم فرا ...

ممنون عزیزم خدا بهت کمک کنه 🙏💋💋

چقدر شبیه همیم. منم سه تا از دست دادم و یه قبر کوچولو از پسر نازنینم دارم خدا بهت صبر بده عزیزم

خدا بهتون صبر بده 🙏

عزیزم انقدر خودتو ناراحت نکن منم دوبار سقط قبل از دخترم داشتم دوبارم بعدش از چهارمین سقطم سه ماه می ...

ای خدا چقدر درد کشیدی نمیدونی دلیل این سقط های مکرر چیه ؟

خانمی باید به خدا بگی هر چی به مصلحته اتفاق بیفته و خدا مصلحتتون رو بهتر از خودتون می دونه و این که ...

نه نمیشه ولی میگم کاش نداده بودی که تجربه کنم اون حس شیرین و بعد,یهو بگیری و همه چیز و تلخ کنی

خداروشکر خدا کوچولوتو حفظ کنه 🙏🙏مامان منم بست به کمرم ولی مدام پیش خودم میگم این کارارو میشد وقتی ...

عزیزدلم ان شاءالله به زودی اون روز هم میبینی که بخاطر زایمانت کمرتو بستی🌹🙏🏻

ممنون خدا عزیزان شما هم حفظ کنه 🙏

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀