2777
2789
عنوان

درد دل 😔😔😢

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 50 پست
من خودم یه سقط تو هفته ی هفتم داشتم، چقدر گریه کردم بعدش ، اطرافیانم با خنده میگفتن ووووو حالا خوبه ...

وقتی بقیه میگن چیزی نبوده..حسش نکردی ازشون متنفر میشم من تمام اون چند هفته رو حسش میکردم باهاش زندگی میکردم..بخاطرش زندگی میکردم..کاش خدا منو میبرد تا این روزارو تجربه نکنم..😭😭

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  

عزیز دلم بهت حق میدم ولی بدون بدتر از تو هم هستن

بچه اولم سقط کردم

بچه دومم نه ماه بارداری کشیدم با چه امیدی زایمان طبیعی کردم دکترم کوتاهی کرد بچم ده روز زنده بود و فوت کرد فرودین پارسال. 10 ماه بعدش باردار شدم و الان بیست روزه سومیم هم در 5 ماهگی ایست قلبی کرد بدلیل ترس و استرس

نگم که من چی کشیدم. حالا هر چی بگم ناراحت نباش هستی و حق هم داری ولی باز خدا را شکر کن شوهرت سالمه و خودت. انشاللهه دوباره باردار میشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش قلب منم باهاش می ایستاد... 

وای نه عزیزم چه حرفیه میزنی زندگی ادامه داره یه بار دیگه ک باز باردارشی میفهمی که زندگی باهمه سختیاش چقدشیرینه

میدونی چیه؟مرداقبل ازازدواج خودشونوشاهزاده سواربراسب سفید رویاها  نشون میدن،اما بعدازازدواج و مخصوصا بعدازبچه تبدیل میشن به شوالیه سواربراسب سیاه کابوس ها   میدونم که موافق حرفمیدچون حقیقته😌 امابازمنمیشه دوستشون نداشت     برای سلامتی خودم و عزیزانم یه صلوات  
عزیز دلم بهت حق میدم ولی بدون بدتر از تو هم هستن بچه اولم سقط کردم بچه دومم نه ماه بارداری کشیدم ب ...

واییی چی کشیدییی...فقط از خدا واست صبر میخوام..🙏🙏

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  

وای عزیزم حرف دل منو زدی با تمام وجودم درک میکنم انگاز از زبون من نوشتی با ابن تفاوت ک من ۳ بار این درد کشیدم و یه قبر از پسرم دارم و همه میگن خدا بهت میده ولی نمیدونن من چی میکشم عمر رفته ام درد و زجر هام بجه های دیکه جای خودشون مگه میشه من اینا یادم بره

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
وقتی بقیه میگن چیزی نبوده..حسش نکردی ازشون متنفر میشم من تمام اون چند هفته رو حسش میکردم باهاش زندگی ...

درکت میکنم عزیزم، منم ناراحت میشدم خیلی سخته از نظر روحی داغون باشی و کسی متوجه نباشه، اما خب اونا هم حق داشتن چیزیه که تا تجربه نشه نمیشه درک کرد... اما شما اینطور نگو، خواست خدا این بوده جنین مشکل داشته و دفع شده، بهتره به خودت بیای و از نظر جسمی و روحی خودتو قوی کنی. وقتی سقط کردم مامانم گفت سقط مثله زایمانه بعد رفت از عطاری برام یه سری چیز خرید قاطی کرد با تخم مرغ بست به کمرم تا کمرم شل نشه ، کاچی و اینا هم برام درست کرد، بعدشم گفت ناراحت نباش پشت سقط بچه است، بعدی حتما میمونه که شکر خدا همینطور هم شد

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
واییی چی کشیدییی...فقط از خدا واست صبر میخوام..🙏🙏

ممنون عزیزم. من دیگه هیچی نمونده برام

الان میگم باز قربون سقط. داغی که از بچه به دنیا آمده دیدم فراموش نشدنیه. الان باید برم سر خاکش بشینم و باهاش حرف بزنم

نمیخوام ناراحتت کنم ولی خواستم بگم خدا را شکر کن که شوهرت هست روحیه خودت و شوهرت را تقویت کن انشالله برا بعدی

انشالله خدا از بهترینهاشو بهت بده و همچنین سالم و صالح

وای عزیزم حرف دل منو زدی با تمام وجودم درک میکنم انگاز از زبون من نوشتی با ابن تفاوت ک من ۳ بار این ...

چقدر شبیه همیم. منم سه تا از دست دادم و یه قبر کوچولو از پسر نازنینم دارم

خدا بهت صبر بده عزیزم

عزیزم انقدر خودتو ناراحت نکن منم دوبار سقط قبل از دخترم داشتم دوبارم بعدش از چهارمین سقطم سه ماه می گذره حتی می دونم که دختر بود تا انتی هم رفتم رشدش خیلی خوب بود انا چهار ماهگی ایست قلبی کرد بعد از سه ماه با دیدن یه زن باردار حالم‌ خراب میشه اما چکار میشه کرد غیر از شکر کردن برای نعمت های خوب زندگیمون انشالله هر چی زودتر به لطف خدای مهربون هم من هم شما نی نی هامونو بغل بگیریم

چقدر شبیه همیم. منم سه تا از دست دادم و یه قبر کوچولو از پسر نازنینم دارم خدا بهت صبر بده عزیزم

دقیقا عزیزم متن شما رو خوندم یاد خودم افتادم کاش فقط اون بود کاش فقط سقط بود اخری خارج از رحم بود نابودم کرد دیگه این همه داݟ و درد در توانم نیست 

دقیقا عزیزم متن شما رو خوندم یاد خودم افتادم کاش فقط اون بود کاش فقط سقط بود اخری خارج از رحم بود نا ...

درکت میکنم. من اینقدر داغونم اگه ببینم یه بچه گریه میکنه من بیشتر اون گریه میکنم یه دفعه تو خیابون گریم میگیره و نمیتونم جلو خودمو بگیرم. از خیابونایی که رفتم سیسمونی خریدم که اصلا نباید رد بشم. 

کاریش نمیشه کرد فقط به خودم امیدواری میدم و صبر میکنم

من برا شما دعا میکنم و شما برا من دعا کنید. دعا در حق همدیگه زودتر میگیره

انشالله خدا بهتریناشو نصیبت کنه و سالم و صالح

بهترینها را براتون آرزومندم

درکت میکنم. من اینقدر داغونم اگه ببینم یه بچه گریه میکنه من بیشتر اون گریه میکنم یه دفعه تو خیابون گ ...

تو خود منی انگار درکت میکنم ماهایی ک مثل همیم بهتر درک میکنیم من به حدی اعصابم ضعیف شده ک کوچکترین صدا کلافه ام میگنه و ... ایشالله ایشالله ک بزودی من و شما  هم دلمون شاد بشه یکم از غمهامون کم بشه فداتشم عزیزم خدای ما بزرگه دوست عزیزم 

هر روز دردش بیشتر میشه...روحم خیلی خستست نمیدونم چیکار کنم..

ان شا لله به زودی بچه دار بشی خانمی.

در امتحان هستی. همه ما از راه هایی امتحان میشیم. من هم مثل شما دوره خیلی سختی داشتم و در مورد بارداری نبود و اون دوره رو گذروندم و از نظر روحی خیلی در فشار بودم و زندگی برام سخت بود و حتی کسانی که خودکشی می کردن رو درک می کردم. الان هم درکتون می کنم.تجربه ای که به دست آوردم با توکل به خدا و امید داشتن به رسیدن به خواسته تون در یه زمانی (زود یا دیر به خواسته ات برسی مهم نیست، مهم اینه که می دونی به خواسته ات می رسی)و توسل به شهدا یا امامان و صبر (که نکته خیلی مهمیه در رسیدن به هدف) و تلاش خودتون(یعنی پیگیر شدن هدفتون تا بهش برسید) ودر این راه امیدتون رو هیچ وقت از دست ندید و  از خدا ایراد نگیرید.