2777
2789
عنوان

درد دل 😔😔😢

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 50 پست
نه نمیشه ولی میگم کاش نداده بودی که تجربه کنم اون حس شیرین و بعد,یهو بگیری و همه چیز و تلخ کنی

فکر کن خدا می خواسته شما رو امتحان کنه که بچه رو ازت بگیره. به نظرم بچه تون رفتنی بود و دست شما نبود خانمی. در زندگی تون چیزی که خدا بهتون داده شکر کنید و چیزی که نداده یا ازتون گرفته بگید به مصلحت بوده و همون طور که در قران گفته.

فکر کن خدا می خواسته شما رو امتحان کنه که بچه رو ازت بگیره. به نظرم بچه تون رفتنی بود و دست شما نبود ...

😢😢😢

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه عملت کردن. چون بچه نداشتی که نباید عمل میکردن با دارو باید رفعش کنن. دارو میدن خودش خشک میشه میو ...

عزیزم من پارگی شدید لوله داشتم چاره ای نبود خوندیزی داخلی کرده بودم ولی دکتر گفت ۳ بار باردار شدی و اون لوله ات سالمه مشکلی نداری نمیدونم توکل بخدا 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
عزیزم من پارگی شدید لوله داشتم چاره ای نبود خوندیزی داخلی کرده بودم ولی دکتر گفت ۳ بار باردار شدی و ...

خب به سلامتی. خدا را شکر برا خودت مشکلی پیدا نشده

انشالله هر روزت شاد تر و سالم تر از دیروزت باشه و یکی یکی نی نی های خوشکل که همه دنیاتن پر میکنن خدا بهت بده

التماس دعا

ای خدا چقدر درد کشیدی نمیدونی دلیل این سقط های مکرر چیه ؟

دوتا دکتر رفتم گفتن احتمالا خود ایمنی هست اما معتقد بودن نمیشه یقینی گفت باید ریسک کنم باردار بشم و کورتون مصرف کنم ببینیم بچه می مونه یا نه

دوتا دکتر رفتم گفتن احتمالا خود ایمنی هست اما معتقد بودن نمیشه یقینی گفت باید ریسک کنم باردار بشم و ...

ای بابا ایشالله این دفعه جواب بگیری عزیزم

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟