2777
2789
ای وای اون لحظه برندار  قایمکی بزار توکمد بعدبردار ببین یچی میگم ولی واقعیته تواشنای نزدیک ...

تبرک جان بابامم بهم گفت این از خدا نمیترسه بترس ازش برنگرد نصف کاراتو کردیم جدا شو خودتو نجات بده.گفت قران پاره کرده این زندگی دیگ زندگی نمیشه.همین ک فهمید مهریه مو گذاشتم اجرا زنگ زد بهم ک بیا دوباره زندگی کنیم و کاری ب دینت ندارم و کفر نمیکنم...منم خر شدم گفتم بخاطر بچه ام برا طلاق دیر نیست.رفتم خودم برگشتم.ی هفته خوب بود تا ماه رمضون شد.گفتم میخام روزه بگیرم قران دومیو پاره کرد گفت خونه من جای این کارا نیست برگرد خونه بابات.ولی با کدوم رو برمیگشتم.بابام حنشو فروخت سر این قضیه رفت ی شهر دیگ ک تو ای. شهر نباشه.میگفت خجالت میکشم تو باز رفتی با همچین ادمی زندگی کنی.داداشم ک شریک کاری بودن بیکار شد.طفلی بچش ب دنیا اومده و بیکاره.اصلا نمیدونم دختر یا پسر.اسمش چیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین این روانیه طلاق بگیر

گیلدا جان بخدا ارزومه جداشم.دوس دارم جدا شم.خونوادمم اگ بفهمن تصمیمم جدیه باز پشتمن.ولی دخترم چی.همیشه قسم میخوره ی روزم مونده از عمرش میکشتش .شاغل هم نیستم .اگ مطمعن بودم دخترمو میدن بهم تا هفت سالگی بخدا ی لحظه ام صبر نمیکردم.

تبرک جان بابامم بهم گفت این از خدا نمیترسه بترس ازش برنگرد نصف کاراتو کردیم جدا شو خودتو نجات بده.گف ...

فردادخترت هم عقده ای میشه هم خدایی نکرده الگوش پدرش که نه دینی میشناسه وبه تبعه ازون نه پدرومادری پس بهتره خودت ونجات بدی وبه همراه خودت دخترت و

این ادم اصلامعلوم نیس دلیل زندگی کردنش چیه 

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
ای وای اون لحظه برندار  قایمکی بزار توکمد بعدبردار ببین یچی میگم ولی واقعیته تواشنای نزدیک ...

تبرک جان منم دیگ نمیتونم نماز بخونم انگاری طلسم شدم.دیگ کفر گفتناشم برام عادی شده.خدا ب دادم برسه

گیلدا جان بخدا ارزومه جداشم.دوس دارم جدا شم.خونوادمم اگ بفهمن تصمیمم جدیه باز پشتمن.ولی دخترم چی.همی ...

چ بخاد چ نخاد تا هفت سالگی بچه کنار مادره

جدا شو ن بخاطر بی دین بودنش .. بخاطر ظالم بودنش

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
تبرک جان منم دیگ نمیتونم نماز بخونم انگاری طلسم شدم.دیگ کفر گفتناشم برام عادی شده.خدا ب دادم برسه

طلسم از۹۹درصد ۱درصداونم یهودیای اصل شایدجواب بده

طلسم نیس

اثرشوم همسرته که سردت کرد وشماهم سکوت کردی برگرد مطمعن باش پدرت بااغوش گرم پذیراته خودتم کارمیکنی وگل دخترت ونگه میداری

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

عزیزم شما فقط مشکل اعتقادی ندارین با هم. ایشون شما رو زندانی گرفته.

قطعا اگر بچه‌تون تو این محیط زندگی کنه بهش ظلم بیشتریه.

نمی‌تونم درک کنم یه بزرگ‌تر جلوی بچه چنین فحشایی بده چه برسه به پدر بچه. قطعا محیطی که الآن بچه‌تون توش هست سالم نیست و الگوی پدرش هم که اصلا سالم نیست.

اگر دوستتون داره راضیش کنین بره خودش رو درمان کنه. اگرم سراغ درمان نمی‌ره که این زندگی اسارته. چه برای شما چه برای بچه‌تون.

تاپیکتون تعطیل شد اومدم این ور.

عزیزم شما فقط مشکل اعتقادی ندارین با هم. ایشون شما رو زندانی گرفته. قطعا اگر بچه‌تون تو این محیط زن ...

ممنون.لطف کردین...بخدا دارم دیوونه میشم.ی جا از دهنش در رفت ک کاری نکنم ک وقتی بچه بزرگ شد اذیتم کنه.منظورش و اینجوری گرفتم ک واسه خاطر بچ. اس میگه دوسم داره.