2777
2789
عنوان

بیاین بگین قیافتون نسبت به جاریاتون چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نگو اینطوری تازه زایمان کنه ریخته بهم.ـ. یعنی جاریامم پشت من اینطوری میگن    

اره به خدا ...تیپش قیافش ..از هممونم کوچیکتره ..

.من خودم دوقلو دارم از وقتی که حامله شدم تازمانی که بچه هام بشن دوسالع سعی میکردم زیاد توی جمع نرم انقدر که بیخوابی کشیده بودم زیر چشمام گود شده بود و  کبود

خودم خیلی لاغر شده بودم ..اصلا زمین تا اسمون فرق کرده بودم ...

اما حالا خیلی بهترم ..چن وقت پیش عروسیه پسر عمه ام رفته بودیم خیلی ها منو نمیشناختن ..میگفتن خیلی تغییر کردی ..هم طرز لباس پوشیدنمو عوض کردم هم به پوستم رسیده بودم ...

اونا منو با سه سال پیشم مقایسه میکردن ...کسی که سه تا بچه کوچیک داره معلومه وقت نمیکنه به خودش برسه ...

یه بچه داشته باشی و به خودت نرسی دیگه این نوبره ..

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوب نصیب همههههه الهی آمین😇

اره به خدا ...تیپش قیافش ..از هممونم کوچیکتره .. .من خودم دوقلو دارم از وقتی که حامله شدم تازمانی ...

نه من با اینکه حاملم چاق شدم به خودم خیلی میرسم ولی هیکلم ک دست خودم نیست ...خونه مادرشوهرمم هرهفته مهمونیه جمع میشیم ولی باز ادم دلش خالی میشه اینجوری

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
نه من با اینکه حاملم چاق شدم به خودم خیلی میرسم ولی هیکلم ک دست خودم نیست ...خونه مادرشوهرمم هرهفته ...

بین گلم ..هر کی حامله بشه قیافه و  هیکلش  بهم میخوره ..مهم اینکه بعد زایمان دوباره خودتو جمع جور کنی جاری من اصلا انگار نه انگار من دوقلو بزرگ‌کردم عین اون نشدم 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوب نصیب همههههه الهی آمین😇