2777
2789
عنوان

بیاین بگین قیافتون نسبت به جاریاتون چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 49 پست

خیلیا میگن اون طبیعی تره نچرال تره ،میگن من عملی ام پلنگ ترم ارایشمم زیاد تره در حالیکه ارایشامون یکیه،تو نی نی سایت سلیقشون اینجوری بود ولی اقایون منو بیشتر میپسندن تا خانوما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نسبت به دو تا جاریم خیلی بهتر و نسبت به یکیشون هم سطح یا یکم معمولی تر من خوشگلم و سبزه ..اون خوشگله و سفید ... اون بهتره که ازم ۱۰ سال بزرگتره😁ولی من ازون دو تا بهترم

خدایا مرسی❤️💋
عین من باهاش مشکلی ندارم تعریفشم میدم ولی اون زیر زیری برام میزنه تو رو باهام خوبه

من فكر مي كردم مهم اينكه رفتار خوبي داشته باشم باهاشون اما هيچ ربطي به من و رفتار من نداره

اصولا جاري هايي كه خودشونو مقايسه مي كنند حال و رفتار خوبي با هم ندارند

من جاريم تو روم مي گه دو تا برادر چرا بايد زندگي تو فرق كنه 

جاریام خداروشکر مثل خودم قیافه خوب و معقولی دارند 

از نظر من زشتی و زیبایی در بیشتر مواقع ارزش گذاریهایی هستند که باث فاطله و ناراحتی افراد میشه

همه زیبا هستند زشتی معنایی نداره

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:68.6  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

ما چارتایم ..یکیش که قیافش داغونه شوهرشم لجازه نمیده بهش تا یه عدس کرم بزنه به صورتش ...

یکیشم تازه رفته لیزرکرده پوستش عالی شده ..

اون یکی هم تازه زایمان کرده تیپ و قیافش ریخته بهم 

منم که اگه ارایش کنم قشنگ میشم نکنم عین همونا میشم 

اصلا هر چارتایمونو عین همیم 😂😂😂

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوب نصیب همههههه الهی آمین😇

ما چارتایم ..یکیش که قیافش داغونه شوهرشم لجازه نمیده بهش تا یه عدس کرم بزنه به صورتش ... یکیشم تازه ...

وای نگو اینطوری تازه زایمان کنه ریخته بهم.ـ. یعنی جاریامم پشت من اینطوری میگن  

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟