2777
2789
عنوان

سرکه و قلیاب برای بخت گشایی

| مشاهده متن کامل بحث + 28909 بازدید | 47 پست
تو کجا ریختی ؟  الان چطوری؟

من دو سه هفته است که خیلی درگیرم.وقتی میریزم توی بدنم نیلرزه و یخ نی کنه و اکثرا سرن درد می گیره البته حال بدنیم وقتی نیریزی بعدش خیلی خوب میشه.من همیشه حالم بد بود و سرگیجه داشتم و بدنم خسته و کوفته بود.یکی بمن گفت با شرایط شما که هنوز خوب نشدی برات طلسم گرفتن.نمی دونم برای چی و چرا.فقط خدا نی دونه.من انواع دعاها را می خونم.خیلی وقت بود شبها توفیق نمیشد دعا بخونم الان بعضی وقتا شب بیدار می شم و حس دعا دارم و خیلی حس خوبیه ولی دو روز که نریختم یکبار بیمارستان بستری شدم و یکبار اینقدر عصبی شدم که دوباره با همسرم دعوام شد.

من دو سه هفته است که خیلی درگیرم.وقتی میریزم توی بدنم نیلرزه و یخ نی کنه و اکثرا سرن درد می گیره الب ...

۷ بار باید بریزی   هر  دو سه روز   ۱ بار  تا بشه  هفت بار 

بعدش  هر دوهفته ۱ بار بریز 

حرز امام جواد  حرز امام علی  و حرز جامع  بگیر همراه خودت  نگه دار  زندگیت  انشالله درست میشه  ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷ بار باید بریزی   هر  دو سه روز   ۱ بار  تا بشه  هفت بار  بعدش   ...

ممنون حرزهای امام علی و حرز جامع هم باید روی پوست آهو باشه.

راستش حالا که وضعیت خیلی خوب نیست.دیشب پسرم خیلی توی خاب گریه می کرد.نمی دونم پسرم را چکار کنم.مثل اینگه اذیتش می کن.همش جیغ و گریه می کرد و می گفت اعصابم خورده.این چند وقت چندباراینجوری شده.البته من بیشتر ۷ بار ریختم ولی می گم شاید مقدارش کم بوده.تمی دونم.خدا خودش رحم کنه.

۷ بار باید بریزی   هر  دو سه روز   ۱ بار  تا بشه  هفت بار  بعدش   ...

مرسی خانومی حرز امام جواد را خریده ام.ان شاءالله که اصل باشه.ولی اون دو تاحرز را نخریدم.ان شاءالله میخرم.برام دعا کن.پسرم را گاهی اذیت می کنن.دعا کن مشکلاتم حل شود.واگذارش می کنم به خداکسی که باعث این وضعیت شده را.چند ساله خیلی مشکلات داریم.اما ان شاءالله به لطف خدا و از دعای شما و بقیه حل شوند.

ممنون حرزهای امام علی و حرز جامع هم باید روی پوست آهو باشه. راستش حالا که وضعیت خیلی خوب نیست.دیشب ...

نه اصن فرقی نداره  رو کاغذم همون تاثیر رو داره 

قبلش هم وضعیتت همین بود ؟ 

یا بعد قلیباب اینجور شدی ؟ 

توخونه خیلی ریکس داره نباید بریزی    برای پسرتم  حرز امام جواد بخر     

سوره  بقره رو  بزار بخونه توخونه ات هر روز  در پنجره رو باز بزار بعد حین  این کار گلاب  اسپری کن تو خونه ات  

نه اصن فرقی نداره  رو کاغذم همون تاثیر رو داره  قبلش هم وضعیتت همین بود ؟  یا بعد ق ...

قبلش این یخ کردن ها و احساس  ا در خونه نداشتم.ولی یه حس سنگینی همش باهام بود.دلم نمی خواست به خودم برسم.از شوهرم بدم میومد و... پسرم هم گاهی شبهاخیلی گریه می کرد و یکی دو بار اتفاقاتی براش افتاد در این چند سال که تا چند ماه ما را درگیر کرد.همیشه با همسرم دعوا داشتیم ولی گاهی یکی دو روز اوضاع خوب بود.اینم بگم از رابطه با همسرم لذت نمیبردم و بیشتر به خاطر تکلیف و خیلی دیر به دیر باهم بودیم که اونم همیشه معترض بود ولی واقعا بدم میومد.همسرم این حالت من بهش دست نمیده که بدنم را لرز می گیره و سردی انرژی زیادی را حس می کنم.

همیشه تو خونمون احساس سنگینی داشتم و هر چند وقت یکبار احساس خفگی و نفس تنگی.همسرم میگفت از کم خونی بهت اکسیژن نمیرسه خودش و پسرم اینطور نبودند ولی اکثرا افسرده و دلمرده بودند و شادی تو خونمون نبود و همسرم میگفت همیشه تا می خواسته بیاد خونه ناراحت بوده و دلش نمی خواسته.میگفت از بداخلاقی های من بوده.حق داشت همش بهش گیر میدادم.اصلا نمی تونستم خوب باهاش حرف بزنم.

اگه نمیریختم هم وضعیت بهتری نداشتیم.چند سال بود همش آرزو می کردم یا خودم بمیرم یا همسرم ولی بخاطر پسرم پشیمون میشدم.

پسرم هم رفتاراش توی پیش دبستان غیرعادی و متفاوت از بقیه بود.اصلاحرف گوش نمی داد و ...

نمی دونم توکل به خدا.

برای پسرم هم حرز امام جواد گرفتم و دیشب براش نمازش را توی یک امام زاده خوندم.البته دیشب نرفتیم خونه.

یه چیزی بگم بعضی وقتا یه چیزی مثل پلاستیک تکون می خوره تا برش میدارم یه سردی زیادی کل بدنم رو می گیره.

در کل از خونمون میترسم.و این انرژی را حتی بعد بستن حرز امام جواد هم حس می کنم ولی دیگه عصبی نمیشم فقط بی حال میشم و خواب آلود و ضعف کل بدنم را می گیره.وقتی سرحال میشم که حس می کنم رفته به هر دلیل یه بوی عرق بدی بدنم می گیره حتی اگه تازه حمام رفته باشم.این بوی عرق هم چندساله بیشتر مواقع می گیرم. فکر کنم از قبل کرونا بود.

سوره بقره هم مدام روشنه.میزاریم توی تلویزیون  توی فلش و حتی وقتی خونه نیستیم هم پخش میشه.

ممنون از راهنماییتون خانومی حتما اون دو تاحرز را هم می گیرم.یادم اومد حرز امام علی را چند هفته پیش پرینت گرفته بودم و هممون داریم.ولی اگه پیدا کردم روی پوست آهو را میخرم.بسیار ممنونم از همدلی ات.شاد باشی

خیلی التماس دعا

برای همه اونایی که قلبشون پاکه و بد کسی را نمی خوان آرزو می کنم زندگی پر از عشق و محبت داشته باشند و شاد و سلامت باشند و هیج چشم بدی به خودشون و خانوادشون آسیب نرسونه.

نه اصن فرقی نداره  رو کاغذم همون تاثیر رو داره  قبلش هم وضعیتت همین بود ؟  یا بعد ق ...

من فکر نمی کنم بد باشه و این تاثیرها را برای همه داشته باشه فقط احتمالا اگه کسی دعا یا طلسم براش نوشتن اینجوری میشه.مامانم می گفت قدیمی ها هر چند وقت یکبار برای ایجاد محبت در خانه میریختن.اینم بگم وقتی به مامانم گفتم این اتفاقات برام افتاده خیلی دعوام کرد و گفت تو که تحصیل کرده ای چرا این حرف را میزنی و برو دکتر تو کم خونی یا کمبود ویتامین داری.و خیلی دعوام کرد.برای همین اصلا بهش نمیگم دارم هنوز میریزم.خیلی اذیت میشم از کارش همش زنگ میزنه میخواد چک کنه من خونه باشم.

وخلاصه همون اول گفت دیگه نریز.من قبلا اصلا به این چیزها حتی فکر هم نمی کردم.می دونستم هست از قرآن ولی با گفتن بسم الله می دونستم میره ولی من الان تو خونمون داد میزنم و سوره ناس و فلق را می خونم یا آیت الکرسی باز هم عوضی نمیره.نمی دونم چرا نمی فهمم.ولی مطمئنم خدا کمکم میکنه دورشون کنم و حس دعا بهم میده تا دعا بخونم و مطمئنم صدام را می شنوه.دلایلش برای ما که زمینی هستیم غیرقابل فهمه.شاید باید دوره ۴۰ روزه طی کنه.نمی دونم.

یه چیزی بگم یکشب هفته قبل  نریخته بودیم و شب تا صبح  دو بار  هم سوره بقره پخش ‌ شد.هنگام پخش سوره در خواب بالای سقف کنار اتاق دیدمش ولی حس میکنم خواب میدیم ودر خواب هم چشمام را بستم که نبینمش از ترس.البته زشت نبود ولی من میترسیدم.به من نگاه می کرد با موهای فرفری و صورت ظریف کوچک.صبح که قرآن تمام شده بود و دیگه پخش نمی شد من حالم بد شد طوری که همسرم من را برد بیمارستان و سرم بهم زدن.البته ما گفتیم مسمومیت غذایی.حالت تهوع و دل‌درد و ...

مامانم میگفت اینها که برای رفتن جن نیست تو توهم زدی برای جلب محبت بین زن و شوهر در خانه است!و قدیما هر چند ماه میریختن.

من فکر نمی کنم بد باشه و این تاثیرها را برای همه داشته باشه فقط احتمالا اگه کسی دعا یا طلسم براش نوش ...

عزیزم  شاید مشکل از خونتونه خونه رو عوض کنی  همه چی اوکی میشه  بعضی  خونه ها کلا سنگینی دارن  و با هر چیزی رفع نمیشه  یا هم چله افتاده بهت  از یه سیدی کسی سرکتاب بکش  دعا بگیر  انشالله مشکلت حل میشه ولی حرز ها هم خیلی به ادم کمک میکنه 

عزیزم  شاید مشکل از خونتونه خونه رو عوض کنی  همه چی اوکی میشه  بعضی  خونه ها کلا ...

ممنون

درست می گید.ممکنه مشکل از خونه باشه.خودم هم خیلی دوست دارم خونه را عوض کنیم ولی هم اینکه به این راحتی نیست وهم اینکه اون کسی که بعد ما میاد چه گناهی کرده.دارم سعی می کنم خونه را پاکسازی کنم.البته یه چیزی که هست اینه که من بیرون خونه هم قدیم خیلی حال خوبی نداشتم.اصلا راه نمیتونستم برم طوریکه فکر می کردم دیگه پیر شدم و همیشه ضعف داشتم ولی همسرم مثل من نبود نمی گم عالی بود ولی خیلی بهتره من بود.یک چیز دیگه این چند هفته خیلی اذیت شدم ولی اوضاع خداراشکر خیلی بهتر شده.

ممنون از راهنماییتون 

ان شاءالله امسال  سال پرخیر و برکتی برای شما و خانواده محترم باشد.

سلام من خودم انجام دادم فالگیر بهم گفته بود بختتو بستن باقلیاب و سرکه باطلش کن بهم گفت سه هفته فقط بامداد سه شنبه انجام بدم میشه سه تا سه شنبه بامداد سرکه رو گذاشتم جوشید سنگ قلیاب رو که پودر کرده بودم ریختم توش فقط اندازه هاش یادم نمیاد چه قدر میریختیم بعد سوره کوثر و خواندم یادم نمیاد سه بار بود یا یه بار فک کنم سه بار بود بعد پیرهنمو زدم بالا تا دودش بره تو شکمم بعد گفتم باطل کردن سحر و البته یه جمله دیگه بود محتواش همچین چیزی بود بعد با سرنگ از محلول سرکه و قلیاب برداشتم چهار گوشه خونه ریختم و جلو در خونمون ریختم هر بار که این کارو میکردم یه حس سنگینی میکردم اون روزش اما مشکلم حل شدو دو ماه بعد ازدواج کردم

ممنون درست می گید.ممکنه مشکل از خونه باشه.خودم هم خیلی دوست دارم خونه را عوض کنیم ولی هم اینکه به ا ...

سلام عزیزم

ی پیج بهت معرفی میکنم برو اونجا چله نور بگیر و چقدر توضیح و پست داره بخون انجام بده ان شاالله مشکلت برطرف میشه...

سلام عزیزم ی پیج بهت معرفی میکنم برو اونجا چله نور بگیر و چقدر توضیح و پست داره بخون انجام بده ان ش ...

سلام

ممنون

درخواست دوستی شما را پذیرش زدم.ببخشید من خیلی وقت بود نیومده بودم.ممنون میشم برام بفرستید.