قبلش این یخ کردن ها و احساس ا در خونه نداشتم.ولی یه حس سنگینی همش باهام بود.دلم نمی خواست به خودم برسم.از شوهرم بدم میومد و... پسرم هم گاهی شبهاخیلی گریه می کرد و یکی دو بار اتفاقاتی براش افتاد در این چند سال که تا چند ماه ما را درگیر کرد.همیشه با همسرم دعوا داشتیم ولی گاهی یکی دو روز اوضاع خوب بود.اینم بگم از رابطه با همسرم لذت نمیبردم و بیشتر به خاطر تکلیف و خیلی دیر به دیر باهم بودیم که اونم همیشه معترض بود ولی واقعا بدم میومد.همسرم این حالت من بهش دست نمیده که بدنم را لرز می گیره و سردی انرژی زیادی را حس می کنم.
همیشه تو خونمون احساس سنگینی داشتم و هر چند وقت یکبار احساس خفگی و نفس تنگی.همسرم میگفت از کم خونی بهت اکسیژن نمیرسه خودش و پسرم اینطور نبودند ولی اکثرا افسرده و دلمرده بودند و شادی تو خونمون نبود و همسرم میگفت همیشه تا می خواسته بیاد خونه ناراحت بوده و دلش نمی خواسته.میگفت از بداخلاقی های من بوده.حق داشت همش بهش گیر میدادم.اصلا نمی تونستم خوب باهاش حرف بزنم.
اگه نمیریختم هم وضعیت بهتری نداشتیم.چند سال بود همش آرزو می کردم یا خودم بمیرم یا همسرم ولی بخاطر پسرم پشیمون میشدم.
پسرم هم رفتاراش توی پیش دبستان غیرعادی و متفاوت از بقیه بود.اصلاحرف گوش نمی داد و ...
نمی دونم توکل به خدا.
برای پسرم هم حرز امام جواد گرفتم و دیشب براش نمازش را توی یک امام زاده خوندم.البته دیشب نرفتیم خونه.
یه چیزی بگم بعضی وقتا یه چیزی مثل پلاستیک تکون می خوره تا برش میدارم یه سردی زیادی کل بدنم رو می گیره.
در کل از خونمون میترسم.و این انرژی را حتی بعد بستن حرز امام جواد هم حس می کنم ولی دیگه عصبی نمیشم فقط بی حال میشم و خواب آلود و ضعف کل بدنم را می گیره.وقتی سرحال میشم که حس می کنم رفته به هر دلیل یه بوی عرق بدی بدنم می گیره حتی اگه تازه حمام رفته باشم.این بوی عرق هم چندساله بیشتر مواقع می گیرم. فکر کنم از قبل کرونا بود.
سوره بقره هم مدام روشنه.میزاریم توی تلویزیون توی فلش و حتی وقتی خونه نیستیم هم پخش میشه.
ممنون از راهنماییتون خانومی حتما اون دو تاحرز را هم می گیرم.یادم اومد حرز امام علی را چند هفته پیش پرینت گرفته بودم و هممون داریم.ولی اگه پیدا کردم روی پوست آهو را میخرم.بسیار ممنونم از همدلی ات.شاد باشی
خیلی التماس دعا
برای همه اونایی که قلبشون پاکه و بد کسی را نمی خوان آرزو می کنم زندگی پر از عشق و محبت داشته باشند و شاد و سلامت باشند و هیج چشم بدی به خودشون و خانوادشون آسیب نرسونه.