2777
2789
عنوان

سرکه و قلیاب برای بخت گشایی

| مشاهده متن کامل بحث + 28909 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه‌جالب واقعا ازدواجم چه مکافاتی شده والا ولی اسی بنظرم گرونیم بی تاثیر نیس دوقلم جنس میخری خدا تومن ...

نه عزیزم منم همین فکرو میکردم ولی خوب ک فکر کردم دیدم یعنی گرونی فقط برای منه . همه دوست و اطرافیانم ازدواج کردن

نه عزیزم منم همین فکرو میکردم ولی خوب ک فکر کردم دیدم یعنی گرونی فقط برای منه . همه دوست و اطرافیانم ...

نمیدونم والا انجام بده اگه نتیجه داد یه روز تاپیک بزن ماهم انجام بدیم اگه شد من خودم حتما انجامش میدم 

خدایا داده ونداده ات راشکر
نمیدونم والا انجام بده اگه نتیجه داد یه روز تاپیک بزن ماهم انجام بدیم اگه شد من خودم حتما انجامش مید ...

چشم عزیزم حتما. ب من گفتن ک تا وقتی ک ازدواج کنم حتی تو عقد هم باید انجامش بدم

چشم عزیزم حتما. ب من گفتن ک تا وقتی ک ازدواج کنم حتی تو عقد هم باید انجامش بدم

عژیزم من نشنیدم, ولی من طلسم شدم اینقد دعا کردم بی فایده بود,,الان دعا کردم یعنی اگه اینکارو کنم اون دعاهم باطل میشه؟؟؟؟؟

[QUOTE=95154887]چشم عزیزم حتما. ب من گفتن ک تا وقتی ک ازدواج کنم حتی تو عقد هم باید انجامش بدم[/QUOTخاله منم جادوش کرده بودن هرجا رفت واسه دعا بی نتیجه بود یه خانومه بود سیده بدد مشکل خیلیارو با قران حل میکرد و البته نتیجه گرفت نحاست الاق و سگ و پوست سیر قلیاب دود کرد خدارو شکر کارش بازشد ووازدواج کرد

[QUOTE=95154887]چشم عزیزم حتما. ب من گفتن ک تا وقتی ک ازدواج کنم حتی تو عقد هم باید انجامش بدم[/QUOT ...

ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین ؟چ زمانی چند بار این کار انجام داد بعد دود میکرد چکار میکرد ؟

سرکه و قلیاب رو قدیمیا همیشه استفاده میکردن کاربردش اینه ک هر دعایی و سحری کسی براتون خونده باشه تو ...

شما ازکجا میدونید؟ تاحالا نتیجه دیدید؟

چندبار وچجوری استفاده کنیم؟

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
آره من سرکتاب باز کردم گفتن همزاد داری بختتو بسته

سلام اسی

شما انجام دادید؟اثرش چطور بود؟من از دیروز که ریختم موقع تنهایی صداهای عجیبی تو خونه می شنوم.میترسم برم خونه.تو را خدا کمکم کن اگه باز هم بریزم خوب میشه؟

ولی خداییش از دیشب یه احساس سبکی خاصی دارم همیشه خیلی حالم بود و همه می گفتن از کم خونی است و خوب غذا نخوردن.