بچه ها شما اگه تجربه ای خودتون یا تو اطرفیانتون دیدین در مورد اینکه سرکه و قلیاب داخل میکنن و خودشون میشورن بختشون باز میشه ، شنیدین ؟ آخه من یه جا خوندم اثر بد هم داره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم چرا با همون سرعتی که مایحتاج زندگیمون داره گرون میشه و به سختی بدست میاد، با همون سرعت فرهنگ و ارزشهامون دارن ارزون میشن و راحت از دستمون میرن.... 😔😒
یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین هان . شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده! اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
قلیاب و سرکه برای ازبین بردن سحر و انرژی های منفیه نشنیدم برای بخت گشایی ولی اگه مداومت کنین برای ازبین بردن سنگینی خوبه و اینکه اجنه از سرکه متنفرن فراریشون میده
چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
قلیاب یه چیز پودر ماننده ک با سرکه داخل کنید بو لجن در میاد ک از این بو جن ها خیلی بدشون میاد . این برا اونا ک همزاد دارن اثر میکنه . تو اینترنت هم هست بزنید بخونید در موردش