2777
2789

بیاید یه کم از مثبت ها بگیم دلمون باز شه

همه مون مشکلاتی داریم اصلا توی این اوضاع مسخره ست که بگیم مشکل نداریم و فلان

حتی کسایی که توی ثروت و مکنت غرق اند هم مشکلاتی دارن که از نظر خودشون بزرگه 

ولی دیگه حالمون رو بدتر از اینی که هست نکنیم یه کم حرفای مثبت بزنیم به جای مُردگی، زندگی کنیم

به زور هم که شده نیمه پر لیوانو ببینیم حتی اگر اون نیمه پر در حد چند قطره پر باشه

مثلا امروز پنج شنبه ست و فردا هم تعطیله

این از نظر من دلیل خوبیه برای خوشحالی حتی اگر توی خونه باشیم و هیچ جا نریم 

چه برسه به اینکه یه کتلت درست کنیم و با گوجه و خیار ساندویچ درست کنیم و با هر کسی که دوستش داریم بزنیم بیرون

کسی به فکر خوشحال کردن ما نیست ما که نباید خودمونو ول کنیم افسار روح و روانمون از دستمون خارج بشه 

بیاید برای خوشحال نگه داشتن خودمون تلاش کنیم

پیشنهادتون چیه؟ چه چیزهایی برای شکر کردن خدا توی زندگی تون دارید؟

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه جانم شما رو بحث و دعوا ها متمرکزی همه نوع عنوان هست

تحمل غم دیگران برای من سخته ممکنه برای شما عادی باشه و بتونی نبینی ولی از نظر من یکیش هم زیاده چه برسه به این همه

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
اره والا  فکر کنم همه مردا باهم پریود مغزی شدن 😂😂😂😂😂

😂😂😂 انگاری

تحمل غم دیگران برای من سخته ممکنه برای شما عادی باشه و بتونی نبینی ولی از نظر من یکیش هم زیاده چه بر ...

برای هیچ کس راحت نیست جانم

ولی خودتو درگیر نکن  

سراغ هر عنوان ناراحت کننده هم نرو

بهتر از اون اینه که شنبه هم تعطیله

منتظر این کامنت بودم 😍😍😍 خیلی حال خوبیه واقعا کلی وقت میشه گذاشت که حالمون رو بهتر و بهتر کنیم 😁