2777
2789
عنوان

درمان بیماری با قارچ گانودرما

163 بازدید | 8 پست

سلام عزیزان       آیا چیزی در مورد درمان بیماری با قارچ گانودرما شنیدید؟؟ آیا تجربه ای دارید ازش؟؟   

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

گانودرما چی هست؟

ی نوع قارچ هست که از قدیم تو چین کشت می‌شده و به پادشاه گیاهان معروف هست یا گیاهی برای پادشاهان فک کنم به بیش از ۶۰  نوع بیماری کمک می‌کنه تا درمان بشه و بیشتر درمانشون براساس قهوه های مختلف قارچ گانودرما هست 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط تبلیغاتشو دیدم و البته باور هم نکردم

تو دلم خالی میکنن  درمان با انرژی عرفان ک گفتن عوارضش خیلی بیشتره  حق هم دارن   حقیقته...   اینم اینطور      البته خودم هم هنوز باور نکردم 

تجربه درمان با طب هومیوپاتی رو چی    دارید؟؟؟

یه مشاور هست در همین باره مشاوره میده مشاوره هاش هم رایگانه خیلی هم از جاهای دیگه ارزون تر میده من که خیلی ازش راضیم هر سوالی داری میتونی ازش بپرسی 

تل.گرام @dArzoob

۰۹۱۵۸۱۷۶۷۲۸ شمارش