2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام خانمای با تجربه

119 بازدید | 18 پست

سلام 

من از حدود ۱۷ روز پیش اقدام داشتم که هیچ وقت بعد از اقدام درد نداشتم اما امروز بلافاصله بعدش درد خیلی بدی زیر دلم داشتم به حدی که نمیتونستم درست راه برم گلاب به روتون ترشحمم بیرنگ و روون و زیاد شده

چندروزه که جوشای بزرگ و قرمز رو سرشونه هام زدم که قبلا نداشتم 

اینم بگم که این ماه ده روز قرص دوفاستون مصرف کردم الان سه روزه که تموم شده و هنوز پری نشدم بنظرتون چرا دلم درد گرفت در صورای که قبلا اصلا بعد رابطه درد نداشتم

خشکی واژنم ندارم از لحاظ کیست و اینجور چیزام فکر نمیکنم داشته باشم چون اردیبهشت سونو داخلی کردم بهم گفتن فقط چندتا کیست ریز داری وضعیت رحمم عالی بود

میشه لطفا کمکم کنید ممکنه باردار باشم؟؟؟!!!!!

خوشگلا دخترای خوبی باشین بیاین خرید کنید😊@trust_shoping70  اشتباهی نرین بیاین اینستا😉بوووس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه بخاطر اقدام اینجور بشی تخمدانت کیست داره؟ 

نه گفتم که اردیبهشت که سونو کردم گفتن نداری از اونموقعم زیر نظرم  درد کیستم نداشتم

خوشگلا دخترای خوبی باشین بیاین خرید کنید😊@trust_shoping70  اشتباهی نرین بیاین اینستا😉بوووس
احتمالا خییلییی عمیق نزدیکی داشتین از اونه که دلدرد شدین

نه همه چی مثل همیشه بود 

خب خودت گفتی تو تخمدان هات چن تا کیست ریز داری

اونموقع ال دی میخوردم ولی بازم اکن کیست ریزا بود که چنتا بیشتر نبودن از دکترم پرسیدم گفت اینا مهم نیستن

عفونت باعث درد میشه خدایی نکرده عفونت نداری؟

خب عفونت باید یه حالتی داشته باشه مثلا تغیر رنگ و بو وخارش من هیچکدوم و ندارم

منم پیش اومده یهو بدون دلیل بعد نزدیکی درد شدیدی گرفتم ک با استراحت خوب شده

پس یعنی عادیه نگران نباشم گفتم شاید باردار شده باشم