2777
2789
عنوان

تشخیص روغن حیوانی

2268 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها شوهرم روغن حیوانی گرفته ۱۰ کیلو توی دمای محیط خانه سفته اصلا ذوب نمیشه حتی توی غذا و برنج هم میریزم ته دیس یه لایه عین وازلین روغن جمع میشه به زور میشورم دیسو بنظرتون چی قاطی این روغن هست خیلی هم زبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سری ها از کره های دامداری میان روفن می گیرن اونا رش سفی ه و عطر و طعم روغن زرد های اصلی رو ندتره تو محیط حونه دیر اب می شن در صورتیکه روغن اصل فو ی ذوب می شه رنگش زرده و عطرش زیاد تره .خوش طعم

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
اگه روغن دنبه قاطیش باشه اینطوره  میترسم ضرر داشته باشه مصرفش کنیم

من خالصشو الان تو خونه دارم، از همسایه خاله ام گرفتم تو روستا خودش گاو داره و سنتی درست میکنه و صددرصد خالص... زود اب میشه توی دمای محیط نه خیلی سفته نه خیلی شل... یه بوی مطبوع و متفاوتی هم داره... یه کمم دونه دونه ست... میخوای برات عکس بزارم البته اگر از رو عکس متوجه میشی چجوره... 

اگه روغن دنبه قاطیش باشه اینطوره  میترسم ضرر داشته باشه مصرفش کنیم

وقتی دنبه ۶پی مونده و کهنه باشه ازش روغن بگیرن اینطوریه روغنش شایدم چیز بدی قاطیش باشه، اگر میتونی مصرف نکنی خیالت راحتتره