2777
2789
عنوان

کیا با دکتر نیک نفس سزارین داشتن ؟

1919 بازدید | 12 پست

سلااام خانمهای گل ، کیا با دکتر فرزانه نیک نفس تو بیمارستان صارم سزارین داشتن ؟ ممنون میشم تجربیاتتون رو به اشتراک بزارید 😊💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط صارم کار میکنن من طبیعی بودم با ایشون میتونم بگم ی فرشته س عالی عاااااااالی

وای چه پست خوب و پر انرژی ای 😊 مرسیییی عزیزم ، منم امروز پیششون ویزیت شدم ، ولی گفتم به شدت کابوس و ترس از زایمان طبیعی دارم که بهم گفتن لطفا به من اعتماد کن اما مجبورت نمیکنم 😁 

وای عاشقشم انقد ک این زن متین و اروم و مهربونه همسر من با من همیشه میومد با حرفای دکتر اروم میشد انقد ک ب ادم ارامش میده منم میترسیدم از طبیعی و واقعا کارشون حرف نداشت انقد ک حین زایمان هم ایشون هم مامای ک خود بیمارستان میدن بهم ارامش دادن دکتر فوقع العاده ایی رو انتخاب کردی واقعا بهش اعتماد کن❤

وای عاشقشم انقد ک این زن متین و اروم و مهربونه همسر من با من همیشه میومد با حرفای دکتر اروم میشد انق ...

مرسیییی از محبتت و کامنتت ، خیلییی حس خوبی گرفتم ، خدا کوچولوی قشنگتو برات حفظ کنه مهربوون ❤

میدونی ک تو صارم همسرت میتونه کلا کنارت باشه تو کلا مراحل زایمان و اینکه بند ناف رو هم میدن همسرت بِ ...

چه عاااالی ، البته همسر من با زایمان طبیعی مخالف ، منم بین صارم و بیمارستان بهمن مونده بودم ، چون واقعا از نظر ذهنی آمادگی زایمان طبیعی و ندارم ، خودم و میشناسم 😂😂 اگر دکتر نیک نفس سزارین کنن قطعا بهترین گزینه ی من هستن 

میدونی ک تو صارم همسرت میتونه کلا کنارت باشه تو کلا مراحل زایمان و اینکه بند ناف رو هم میدن همسرت بِ ...

سلام عزیزم منم مریض دکتر نیک نفسم الان 27 هفته هستم شما زایمانتون طبیعی بود؟میشه یکم از دکتر بگین ک خوب وبد یا نه؟من موندم طبیعی برم یا سز؟کلاسای ورزش بارداری هم میرفتین؟

سلام عزیزم منم مریض دکتر نیک نفسم الان 27 هفته هستم شما زایمانتون طبیعی بود؟میشه یکم از دکتر بگین ک ...

سلام عزیزم  ورزش بارداری اصلا ندفتم ولی در مورد دکتر نیک نفس عالی بودن عالی درجه یک

چه عاااالی ، البته همسر من با زایمان طبیعی مخالف ، منم بین صارم و بیمارستان بهمن مونده بودم ، چون وا ...

سلام عزیزم، فکر میکنم تا الان زایمان کرده باشید، تبریک میگم.

زایمانتون چی شد؟ سزارین کردید؟ با کدوم دکتر بودید؟