بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط صارم کار میکنن من طبیعی بودم با ایشون میتونم بگم ی فرشته س عالی عاااااااالی
وای چه پست خوب و پر انرژی ای 😊 مرسیییی عزیزم ، منم امروز پیششون ویزیت شدم ، ولی گفتم به شدت کابوس و ترس از زایمان طبیعی دارم که بهم گفتن لطفا به من اعتماد کن اما مجبورت نمیکنم 😁
وای عاشقشم انقد ک این زن متین و اروم و مهربونه همسر من با من همیشه میومد با حرفای دکتر اروم میشد انقد ک ب ادم ارامش میده منم میترسیدم از طبیعی و واقعا کارشون حرف نداشت انقد ک حین زایمان هم ایشون هم مامای ک خود بیمارستان میدن بهم ارامش دادن دکتر فوقع العاده ایی رو انتخاب کردی واقعا بهش اعتماد کن❤
میدونی ک تو صارم همسرت میتونه کلا کنارت باشه تو کلا مراحل زایمان و اینکه بند ناف رو هم میدن همسرت بِ ...
چه عاااالی ، البته همسر من با زایمان طبیعی مخالف ، منم بین صارم و بیمارستان بهمن مونده بودم ، چون واقعا از نظر ذهنی آمادگی زایمان طبیعی و ندارم ، خودم و میشناسم 😂😂 اگر دکتر نیک نفس سزارین کنن قطعا بهترین گزینه ی من هستن
میدونی ک تو صارم همسرت میتونه کلا کنارت باشه تو کلا مراحل زایمان و اینکه بند ناف رو هم میدن همسرت بِ ...
سلام عزیزم منم مریض دکتر نیک نفسم الان 27 هفته هستم شما زایمانتون طبیعی بود؟میشه یکم از دکتر بگین ک خوب وبد یا نه؟من موندم طبیعی برم یا سز؟کلاسای ورزش بارداری هم میرفتین؟