2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زبون بازی سیاست 

پشت خانوادش هیچوقت هیچی نگو همیشه سعی کن تو احترامشونو بزاری ولی اگ جلو شوهرت یه متلکی تیکه ای پروندن اروم ب شوهرت بگو از حرفشون ناراحت شدم ولی بخاطر تو جواب ندادم البته همونجا بهش بگو 

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕

فقط زبون بازی. عین دختر بچه ها. 

من از وقتی دختر دار شدم تازه فهنیدم شوهرداری یعنی چی.

فقط باید خرش (دور از جون) کنی.

احترام خیلی زیاد 

از سر کار میاد بپر جلو باخنده. وسیله هاشو بگیر. براش شربت بیار. پیشش بشین و نگاش کن. حتما موقع رفتن از خونه پشت در بدرقه اش کن. خیلی چیزای دیگه هم عیت

بهترین غذایی که دوس داره درست کن. کم کم تغییر کن. بخدا جواب میده. اونم میفهمه که تو خیلی تغییر کردی. ولی خوشش میاد. بعدش ببین چه کارها برات نمیکنه.

بخدا الان همسرم از دوران نامزدی بیشتر بهم توجه میکنه. 

فقط زبون بازی. عین دختر بچه ها.  من از وقتی دختر دار شدم تازه فهنیدم شوهرداری یعنی چی. فقط با ...

همه اینکارو می کنم بازهم غریبه هارو بیشتر ترجیح میده

پنکه روشن کردم خنک شی ☢️

سوال شما مثل این میمونه که بگید چطوری تنظیمات گوشیم و درست کنم؟

در جواب شما اول میپرسن خوب مدل و مارک گوشیتون چیه؟ بعد همه مدل های اون مارک عین هم تنظیم میشن.

آقایون هم برعکس خانم ها اصلا پیچیدگی ندارن. ساده و روان هستن و خارج از سه چهار مدل هم بیشتر نیستن.

مهم اینه که بدونید کدوم مدل هستن و چه مواردی براشون مهمه. بعضیا ظاهری هستن و به ظاهر خیلی اهمیت میدن. بعضیا اهل شکم هستن و دست و پنجه خوب خامشون میکنه. برخی با احترام به خانواده و مخصوصا مادرشون نرم میشن و قس علی هذا.

حالا مهم اینه که بفهمین از کدوم دسته هستن. با زندگی کردن باهاشون به راحتی متوجه میشید. مرور زندگی اطرافیان و خانواده شون هم کمکتون میکنه. از جاری بزرگتر و یا خواهرشوهر هم میتونید استفاده بهینه بکنید. خلاصه باید اون حس زنانه خودتون و به کار بندازید تا ملکه زندگی خودتون باشید.

باور کنید مردها از یک پسر بچه هم بچه تر هستند مهم اینه که بتونید رگ خوابشون و بدست بیارید. گول ظاهر تنومند و صورت زمختشون و نخورید انسانهای ضعیف و دوست داشتنی هستند  . امیدوارم زندگی خوب و شیرینی داشته باشید.

✅ برای جذب شوهرتان اعتماد بنفس داشته باشید.

زنی باشید که کارهایش را عاقلانه انجام ميدهد

و می داند چه می خواهد و می داند چطور باید به آن برسد

ولی مغرور نباشید برای این که اصلاً مردی زن مغرور را دوست ندارد.

با ایجاد تغییراتی در ظاهر مثل کوتاه کردن مو، کاهش وزن، تغيير لباس و ژست راست و محکم موقع نشستن

و ایستادن، باعث ميشود شما مطمئن تر و بااعتماد به نفس بیش تر به نظر برسید.

مردها دوست دارند فکر کنند که جایزه را برده اند و حس کنند که خوش شانس ترین مرد هستند.

همان طور که دوست دارند شما به آن ها افتخار کنید، وی هم می خواهد به شما افتخار کند.

اگر شما خودتان به خودتان اعتماد نداشته باشید و از خوب بودن خودتان مطمئن نباشید،

چرا وی باید چنين حسی داشته باشد؟

سگ محل تامام

سگ محل فقط برای دوست پسر و روابط غیر ازدواج جواب میده برای کسی که جدی هستین و قراره ازدواج کنی یا شوهرته بر عکس جواب میده و ممکنه حتی طرف مقابل سرد شه و کم کم دور بشه 

همه اینکارو می کنم بازهم غریبه هارو بیشتر ترجیح میده

این روشی که دوستمون گفت خیلی جواب میده اکثر مواقع اما روی بعضی مرد ها برعکس جواب میده یعنی مرد شما مثال خوشش نمیاد بدتر اینکارو رو لوس میبینه 

اگه میبینی خوشش نمیاد ازین کارا به نظرم یکم بی تفاوت باش یه مدت کوتاه ببین تغییری ایجاد میشه یا نه اگر همه راه ها رو رفتی و نشد باید برین مشاور