2777
2789
عنوان

کسی راه حلی داره واسه این + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موهام ب شدت پر بودن....اصلا پوست سرم ب سختی پیدا میشد...الان جلوی موهام داره همینجوری میشه و بشدت هم ضعیف شدن...من کم خونیو کم بوداهن هم دارم ک قرص اهن میخورم هنوز فرصت نکردم برم دکتر..ولی شماحتما برو

اگه از همون اول خالی بوده نمیشه کاری کرد چون اون قسمت پیاز مو نداره اگه میتونی کاشت انجام بده

خیلی گرون میشه؟ تقریبا چقدر در میاد؟

تو هر شرایطی "زندگی" میکنم    
برا تقویت مو و ابرو ...یه قسمت از ابروی برادر شوهرم ریخته بود قطره شو زد الان خوب شده مو در اومده

قیمتش چجوریه

واسه موی سر هم کسی امتحان کرده

چه مدت?

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
خیلی گرون میشه؟ تقریبا چقدر در میاد؟

اطلاعی ندارم عزیزم باید بری بپرسی چون من خودم موهام از ۱۵ سالگی شروع کرد به ریزش کف سرم مشخصه چقدر دکتر دوا درمون آخرش هیچ به هیچ 😑😑😑😑برای شما هم که از اول اون قسمت خالی بود دیگه در نمیاد از من میشنوی قبل از ازدواجت حتما برو دنبالش که بعدن به خاطر کم پشتی موهات یه سری ابله مسخرت نکن منظورم خونواده ی شوهره

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘

ولی باز برای شما زیاد کم پشتیش به چشم نمیاد سایه ی مشکی هم میتونی برای این که نشون نده بزنی

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
اطلاعی ندارم عزیزم باید بری بپرسی چون من خودم موهام از ۱۵ سالگی شروع کرد به ریزش کف سرم مشخصه چقدر د ...

من اتفاقا موهام پر و بلندن .... ولی این قسمت جلو سرم از بچگی این مدلی بوده ... واسه همین میخام پر بشه که مشخص نباشه 

تو هر شرایطی "زندگی" میکنم    
فک نکنم گرون باشه فوقش شاید بیس تومن باشه یا کمتر.وای موی سر نمیدونم ولی کلا تقویت کننده مو هست چ سر ...

ممنون😘

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون