2777
2789

اولین روز آخرین پریودی من۱۴اردیبهشت بود. تو تاریخ ۲۲خرداد که اولین سونو رو رفتم سن بارداریم ۴هفته و ۱ روز تشخیص دادن که فقط ساک حاملگی تشکیل شده بود با اندازه ی ۱۰میلیمتر.سوم تیرماه یه لک دیدم و دکتر برام سونو نوشت ۵تیر یعنی امروز که سونو انجام دادم سن حاملگیم۴هفته و۶روز تشخیص دادن و اندازه ساک ۱۴میلیمتر بود و کیسه زرده و قلب جنین تشکیل نشده بود.نظر سونوگرافیست و متخصصم اینه که بارداریم پوچه و باید زودتر سقط کنم.بنظرتون چکار کنم؟ تصویر دوتا سونو رو براتون میفرستم.لطفا اگه کسی مثل من بوده بگه که چکار کرده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم این کاررونکن به نظرم صبرکن دکترافقط بلدندهمینوبگین

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

اصلا اینکار نکن تا ساک ۲۳ میلیمتر امید تشکیل جنین هست . من ساکم ۱۸ میلیمتر بود و خالی ولی بعد ۳ هفته رفتم جنین بود. واقعا خواهرانه میگم تا هفته ۹ صبر کن

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

برای من هم همینطور بود و پوچ بود

ان شاءالله برای شما اینطور نباشه

میخوای تا یکی دو هفته دیگه صبر کن

طبق پریود چند هفته ای؟

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من

فکر کنم الان ۷ هفته و ۴ روز باشی. به نظرم برای سقط اقدام نکن ولی دارویی جهت جلوگیری از سقط هم استفاده نکن. تا هفته ۹ صبر کن.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.