2777
2789
عنوان

دوران گند نامزدی

729 بازدید | 74 پست

چرا این دوران تموم نمیشه سریع تر بریم سر خونه زندگیمون😓شما هم دوران نامزدیتون سخت میگذشت؟ آدم احساس میکنه شتر مرغه . بگی شوهر دارم میگن نه تو نامزدی بگی مجردم میگن نه تو دیگه نامزد داری کلا حس بلاتکلیفی بدیه😓واسه شما هم اینجوری بوده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر کن ازش لذت ببر زندگیت همین روزاست من دلم میخواد ازدواج کنم که فقط دوران نامزدیشو تجربه کنم ...

چون تجربه نکردی اینو میگی

وگرن دوران نامزدی بیشتر از چهارپنج ماه دیگ بدرد نمیخوره

خداروشکر کن ازش لذت ببر زندگیت همین روزاست من دلم میخواد ازدواج کنم که فقط دوران نامزدیشو تجربه کنم ...

تا مجردی دیدت مثبته ما که هفت خوانو رد کردیم

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊

بچه ها من یه سوال داشتم راجب نامزدی (جنسی منظورمه ولی روم نشد تاپیک بزنم از کی بپرسم)😫😫

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
عقدی؟ وای خیلی سخته خدایی منم تا دوهفته پیش حس تورو داشتم ولی دیگ خداروشکر عروسی گرفتیم

یه ذره از حس و حال و خاطرات این مدتت رو بهم بگو یکم خوشحال شم حال و هوام عوض بشه البته اگه دوست داری😍

تا مجردی دیدت مثبته ما که هفت خوانو رد کردیم

عزیزم منم عقدم دیدم مث همین مجرده والا همه مث هم نیستن ب ما خیلیم خوش میگذره 😐😍 اینجا چرا ناراضییین تو واقعیت نامزدی برا همه شیرین ترینه

تیکر عروسیمه 💍💏