2777
2789
عنوان

عكس بي بي چك. راهنمايي كنيد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 66 پست

ممنون از همه تون واقعا يكم اميدوارتر شدم. تا الان صد دفعه نگاش كردم فكر كردم اشتباه ميبينم. خداااا كنه درست باشه و بارداري سالم و بي خطري باشه. آمين😭

الحمدلله حمداً كثيراً...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس نرم آزمايش بدم؟ واي خدا خواب از چشام رفته نميدونم مثبته يا نه. آزمايش بدم يا نه😭

دوسه روزصبرکن فعلا نرو که بتاتم بالاتربره البته اگردلشوداری😊😜

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
دوسه روزصبرکن فعلا نرو که بتاتم بالاتربره البته اگردلشوداری😊😜

فكر نكنم دلشو داشته باشم😂 وقتي كله سحر با عكس بي بي چك دويدم اومدم ديگه انتظار صبر نداشته باش😂

الحمدلله حمداً كثيراً...
فكر نكنم دلشو داشته باشم😂 وقتي كله سحر با عكس بي بي چك دويدم اومدم ديگه انتظار صبر نداشته باش😂

اره همون،انشالله خوش خبرباشی بعدبگو جواب چیشده

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
انشالله.حتما فردا اول وقت آزمایش خون بده جوابشم به ما برسون

باشه عزيزم ميرم. هرچي خدا بخواد ديگه خيره هرچي شد. به نظر شما به شوهرم بگم يا صبر كنم مطمئن بشم؟

الحمدلله حمداً كثيراً...
باشه عزيزم ميرم. هرچي خدا بخواد ديگه خيره هرچي شد. به نظر شما به شوهرم بگم يا صبر كنم مطمئن بشم؟

کم رنگیش برای اینه که لقاحت دیر بوده 

و یا اگر بارداری 

احتمالا پسر بارداری 

فارس. وراوی...❤❤❤
کم رنگیش برای اینه که لقاحت دیر بوده  و یا اگر بارداری  احتمالا پسر بارداری

خدا كنه باردار باشم اونم سالم ديگه پسر و دختر مهم نيست😍😭

الحمدلله حمداً كثيراً...

والا منکه سر بچه هام تو همون دستشویی داد زدم گفتم😂😂😂😂😂😂شماهم بگو منکه بعید میدونم اشتباه باشه

😎😎😎