2777
2789
عنوان

عكس بي بي چك. راهنمايي كنيد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرررسی😊😊 سوال و میپرسم ممنون میشم شما هم جواب بدین و بقیه بچه ها

بفرما گلم

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
بفرمایید عزیزم

۳۱ موعد پریودم بود و دو هفته قبلش اقدام داشتم ازمایش دادم شنبه منفی بود امروز هم بی بی چک زدم منفی بود ولی گاهی کنار پهلوم تیر میکشه مدام گریه میکنم بی دلیل و از سر شب شددددید دل درد پریودی و کمر درد دارم ممکنه باردار باشم؟
ی

تدریس و اموزش قانون جذب.. جذب ثروت و جذب عشق و ازدواج                             @Ghaanoonejaazb
۳۱ موعد پریودم بود و دو هفته قبلش اقدام داشتم ازمایش دادم شنبه منفی بود امروز هم بی بی چک زدم منفی ب ...

انشالله که بارداری عزیزم..راستش من سر در نمیارم بخدا...ولی برات دعا میکنم زوده زود خدا یه نی نی خوشگل و خوشمزه مثه خودم بهت بده  

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
به نظر منکه اگه دقایق اول افتاده کاملا درسته این هاله کمرنگشم واسه اینه که تازس ووویییی ننه 😍😍😍😍 ...

واي خدا كنه. دوست دارم مثل شما ذوق كنم خدااا😍 خدا كنهههه درست باشه

الحمدلله حمداً كثيراً...
انشالله که بارداری عزیزم..راستش من سر در نمیارم بخدا...ولی برات دعا میکنم زوده زود خدا یه نی نی خوشگ ...

ممنونممم عزیزم بابت دعای زیبات ❤❤❤❤

تدریس و اموزش قانون جذب.. جذب ثروت و جذب عشق و ازدواج                             @Ghaanoonejaazb
۳۱ موعد پریودم بود و دو هفته قبلش اقدام داشتم ازمایش دادم شنبه منفی بود امروز هم بی بی چک زدم منفی ب ...

یعنی تا الان پریود نشدی؟

اگه تا سه روز دیگه نشدی و یه آزمایش بارداری دیگه بده اگه منفی شد برو دکتر شاید کیست داشته باشی

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
بله عزيزم. زير ده دقيقه اينجوري شد ولي هرچي صبر كردم پررنگتر نشد☹️

دوسه روزدیگه بزن پررنگترم میشه😊

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
یعنی تا الان پریود نشدی؟ اگه تا سه روز دیگه نشدی و یه آزمایش بارداری دیگه بده اگه منفی شد برو دکتر ...

نه. ۵ روز از پریودیم گذشته.. قبلا کیست نداشتم ولی چشم حتما میرم دکتر