2777
2789
عنوان

عكس بي بي چك. راهنمايي كنيد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 66 پست
والا منکه سر بچه هام تو همون دستشویی داد زدم گفتم😂😂😂😂😂😂شماهم بگو منکه بعید میدونم اشتباه باشه

واي خدا كنه. پس ميگم😁

الحمدلله حمداً كثيراً...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يكي راهنمايي كنه. به شوهرم بگم ببرتم آزمايشگاه يا نگم شايد اشتباه بود اين؟☹️ تو ذوقش نخوره

خب بگو این مثبته ولی اینا صد درصد نیست ۹۸ درصده واسه اینکه صد درصد مطمئن بشیم بریم آزمایش

😎😎😎
يكي راهنمايي كنه. به شوهرم بگم ببرتم آزمايشگاه يا نگم شايد اشتباه بود اين؟☹️ تو ذوقش نخوره

خیر 

فعلا با همون بی بی چک 

امتحان کن تا ۳ روز آینده 

ببین چی میشه بعد در میون بذار

فارس. وراوی...❤❤❤
خب بگو این مثبته ولی اینا صد درصد نیست ۹۸ درصده واسه اینکه صد درصد مطمئن بشیم بریم آزمایش

آره همينجور بگم بهتره. خيلي مطمئن بگم يه وقت خدايي نكرده اشتباه نباشه تو ذوقمون بخوره. خودم شك داشتم بخاطر تاخيرم. چون سابقه تاخير ندارم

الحمدلله حمداً كثيراً...

من مثلا میخواستم شوهرم نفهمه ک بی بی چک میخوام بزنم یهو شوهرم گفت چی داری با خودت میبری دستشویی من گفتم هیچی گفت نه ی چیزی داری میبری گفتم تو مگه فضولی تا اینکه رفتم دستشویی درو بستم اومد پشت در گفت چی بردی منم گفتم بی بی چک اه . خلاصه چهار روز ب موعدم بود وقتی داشتم ادرارو میریختم ب خودم میگفتم خیلی خلی عمرا الان مثبت شه رسما پول ریختی دور ولی یهو خط افتاد. از با بی بی اومدم بیرون ب شوهرم گفتم تو هم میبینیش؟ گفت اره کلی ذوقیدم و ...

برو بی بی چک مدیکورم بخر بزن اگه مثبت شه با خیال راحت ب شوهرت بگو

خب پس صبح بشه ميرم داروخونه نزديك خونه مون اگه داشت ميخرم امتحان كنم. ديگه با ادرار طول روز هم باشه فرقي نميكنه؟

الحمدلله حمداً كثيراً...
من مثلا میخواستم شوهرم نفهمه ک بی بی چک میخوام بزنم یهو شوهرم گفت چی داری با خودت میبری دستشویی من گ ...

آخي عزييييييزم😍

الحمدلله حمداً كثيراً...
گلم برو ازمایش خبر بارداریتو بده مبارکه😍

آره فك كنم برم بهتره چون قرص كابرگولين مصرف ميكنم بايد بدونم زودتر باردارم يا نه 

الحمدلله حمداً كثيراً...
آره فك كنم برم بهتره چون قرص كابرگولين مصرف ميكنم بايد بدونم زودتر باردارم يا نه 

عزیزم انشالله که هستی مطمعنم

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین