2777
2789
عنوان

شوهرم حرفم گوش نمیده

327 بازدید | 21 پست

سلام خانوما کمکم کنید شوهر من خیلی مطیعه و حرف گوش کنه فقط یه مورد قبول نمیکنه اینم عوض کردن خونمون اخه تو یه اپارتمان با جاری و مادر شوهرم زندگی میکنیم مادرش خیلی دخالت میکنه تو زندگیمون

هزینشو داره؟

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه مال خودمونه ولی گدر شوهرم سندش به نام نمیزنه سه دنگم مال خودمه تو مهریه نوشتن

خواهر من سیاست زنانگیتو بکار بنداز،خواهر منم اسیر دست مادرشوهر بود ولی بالاخره اینقدر تلاش کرد خودشو ازاون اپارتمان کشید بیرون

خب شاید اونا دوس ندارن غریبه بیاد ک سند نمیزنن

پولتونو جمع کنین ی جا دیگه بخرین و برین از اینجا

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
خواهر من سیاست زنانگیتو بکار بنداز،خواهر منم اسیر دست مادرشوهر بود ولی بالاخره اینقدر تلاش کرد خودشو ...

به خدا همه کار کردم بدتر اینه که وقتی زایمان کردم تگش قلب پیدا کردم دکتر گفته پله سم واست منم که طبقه سوم بدون اسانسور

خب شاید اونا دوس ندارن غریبه بیاد ک سند نمیزنن پولتونو جمع کنین ی جا دیگه بخرین و برین از اینجا

اخه ظلمه خونه مال خودت باشه پول جمع کنی بری جای دیگه شوهرمم یه کارگره

اخه ظلمه خونه مال خودت باشه پول جمع کنی بری جای دیگه شوهرمم یه کارگره

بالاخره پدرسوهرت اینجارو ساخته

قسمی ک برای شوهرته رو گفته مال توعه؟

یا فقط نشستین؟