2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید ببینید حامله م یا ن😭+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1910 بازدید | 126 پست
خیلی بی خیالی از زعفرون خوردنت معلومه چه دل گنده ای هستی  فردا از کله سحر که دعوت نیستی برو آز ...

اتفاقا از کله سحر دعوتم ساعت۶میرم دل گنده نیستم خیلی زجرکشیدم باشه حتما به توصیه ت عمل میکنم دکترم میگفت بخاطر کیستا بی بی مثبت میشده ولی حتما فردا میرم آزمایش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسر خیلی دوس داشتم ولی امروز بی گریه هام گفتم خدا غلط کردم هرچی میخوای بده

من کلا واسم فرق نمیکنه هر چی خدا بده با همه وجودم دوستش خواهم داشت و قربونش هم میرم ولی خوب دختر بچه ها به نظرم شیرین ترن ولی باز اصراری ندارم هر چی شد شد فقط سالم و صالح باشه 

من کلا واسم فرق نمیکنه هر چی خدا بده با همه وجودم دوستش خواهم داشت و قربونش هم میرم ولی خوب دخت ...

آره دختر شیرینه ولی میگفتم اولی اگه پسربشه یه جور حامی میشع ولی هرچی خدا بخواد

اتفاقا از کله سحر دعوتم ساعت۶میرم دل گنده نیستم خیلی زجرکشیدم باشه حتما به توصیه ت عمل میکنم دکترم م ...

یعنی آمپول مصرف میکردی؟ آها من این احتمال رو در نظر نگرفتم اصلا فکر کردم طبیعی این اتفاق می افتاد

ولی تیتر بده حتما گلم ان شاالله بارداری

من خودم خیلی اذیت شدم و هنوز هم از استرس دل و معده م همش به هم میپیچه که باز پریود نشم هر آن منتظرم یه اتفاقی بیفته انقدر اون دو بار برام سخت شد که تیکر نمیذارم نمیخوام دل ببندم واسه همین اصرار کردم بری دکتر وگرنه قصد جسارت ندارم فدات شم ان شاالله بارداری و خیلی هم عالی میگذرونی 

واقعا؟فردا دعوتم جایی ببینم عصر میشه برم

فردا ساعت چند دعوتی صب برو آزمایش بده بعدظهر جوابشوومیدن

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟