2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید ببینید حامله م یا ن😭+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1910 بازدید | 126 پست
آره دیروز پریروز با دردش از خواب بیدارشدم ولی امروز هیچ دردی نداشتم تا۱۰شب بعدش خیلی شدید میگرف ول م ...

منم همینطور بود باردار بودم

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مبارکه ؛ شک نکن که حامله ای 

من ۵ روز قبل از پریودی با یه هاله خیلی خیلی کمرنگ متوجه شدم که فرشته کوچولو تو وجودمه

صبح آزمایش بده تا خیالت راحت بشه و الکی به خودت و اون فرشته کوچولو استرس وارد نکنی

فردا نمیشه ولی خبرشو میدم اینجا

چرا نمیشه🤔زود تر برو که خیالت راحت شه

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
مرسی دعام کن واقعی باشه

انقد نگو واقعی باشه 

واقعیه

اون دفعات قبل هم که بی بی چک هات مثبت میشدن هم واقعی بود ولی بتا دوباره افت کرده و دفع شدن

توی پریود هات لخته بیشتر از قبل نداشتی؟ پریودت شدید تر از قبل نبود؟ اینا نشونه های بارداری شیمیاییه

طاق باز نخواب بادوم بخور شیر خرما بخور اسیدفولیک و متفورمینت رو ادامه بده فردا که تیتر دادی سریع ببر دکتر به من گفت اگر این یکی موند که موند اگر نه از بارداری بعدی باید آمپول دور ناف شروع کنیم فعلا‌ آسپرین و شیاف داده بهم

عزیزم کیست داشتی با ۱ماه دارو رفع شد؟؟؟ یه دویست چندماه اقدام باردارشدی؟وداروهات چی بوده؟؟؟ میشه ل ...

آره کیستام بزرگ بودن جوری که استراحت مطلق داد گفت شایدبترکه ولی من مسافرتم رفتم😁۳ماه اقدام کردم نشد بعدش۲ماه دارو متفورمین واچ دی خوردم ۱ماهم محض اطمینان ال دی بعدش ال کارنتین واز اول پری تا۱۰ پردنیزولون ولتروزول متفورمین این ماه۳تاخوردم روزی

آره کیستام بزرگ بودن جوری که استراحت مطلق داد گفت شایدبترکه ولی من مسافرتم رفتم😁۳ماه اقدام کردم نشد ...

منم کیستم بزرگ بود ولی ۱بود ۱دوره اچ دی خوردم کامل رفع شد

الان این ماه دفاستون خوردم اقدامم داشتم ک نشد 

دکتر گفت مشکلی ندارم فقط ی عفونت جزئی 

انتظارواقعاسخته 

برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین
منم کیستم بزرگ بود ولی ۱بود ۱دوره اچ دی خوردم کامل رفع شد الان این ماه دفاستون خوردم اقدامم داشتم ک ...

عه راستی یادم رفت دوفاستونم میخوردم وعفونتم داشتم که همسرم نخورد داروشو همه شو خودم خوردم😁

واقعا؟فردا دعوتم جایی ببینم عصر میشه برم

خیلی بی خیالی از زعفرون خوردنت معلومه چه دل گنده ای هستی

فردا از کله سحر که دعوت نیستی برو آزمایش بده شاید نیاز باشه بهت آمپول دور ناف بزنن(بهتره که نزنن) من هر شب دارم شیاف استفاده میکنم و آسپرین

اینا تا جای ممکن نمیذارن دوباره پریود اتفاق بیفته من دوبار بارداری شیمیایی داشتم حرف گوش کن به من اگر بارداری شیمیایی داشته باشی اصلا بعید نیست اینم خدای نکرده از دست بره ها یهو پریود میشی

برو پیگیری کن تحت نظر باش برو هر دکتر زنانی که در مطبش بازه ببین نظرش چیه بعدا یه دکتر بهتر پیدا میکنی