2777
2789

سلام من۴ماه اقدامم که این ماه اول بودبا دارو اقدام کردم .از علایم بارداری ن سینه دردشو داشتم ن زیادشدن ترشحات.۲روز دیگه موعدمه کمرم و زیردلم بی نهایت درد میکنه که غیرطبیعیه چون معمولا من بعدش دردام شروع میشن این چندروز خیلیم میخورم.۲روزقبل بی بی زدم که اگه باردارنبودم شروع کنم گرمی بخورم که بعد۳یا۴دیقه یه هاله انداخت.اقدامای قبلیم همیشه هاله مینداخت ولی بعدش پری میشدم این بارم شروع کردم دمنوش خوردم.الان بازم بی بی زدم سریع۲خط شد عکسشو میذارم الان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالتون😔

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍