2777
2789

بروبهداشت اسیدفولیک بدن ی دکترزنان برویامامابگوی چکاپ کامل میخام برات بنویسه 

موهاے دوست دخترتو بـــومیکنے میبوسے!بعدموهاے مـــــادرتــــوتوغــــذامیبینے میگے مـــــن لــــب بہ این غذانمیزنم بیشـــرف؟!    

برو دکتر مینویسه واست.😊

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو پیش متخصص زنان زایمان،هرچی بازم باشه بهت میگه عزیزم... 

فقط اگ اضافه وزن داری همین الان سعی کن وزن کم کنی... 

چکاپ کلی بگیر و خودتو تقویت کن، از لحاظ کمبود آهن و ویتامین های مختلف

برو دكتر يه چكاپ كامل بده و آزمايش قبل باردارى سونو دندون پزشكى هم برو اگه دندون خراب دارى درست كن قبل اقدام هم سه ماه فوليك اسيد بخور و ادامه بده تا باردار شى حتى يه سال

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

منم ۳ماه دیگه باید اقدام کنم

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

برو یه سونو و یه چکاپ بده

شرو کن روزی یدونه اسید فولیک بخور

ویتامین سی هم قرص جوشان هفته ای یه بار بخور ؛من میخوردم

ماهی هم که میخوایین اقدام کنین دو روز قبل اقدام رابطه نداشته باشین

از سه روز قبل تخمک گذاریت تا سه روز بعدشم یک روز در میون رابطه داشته باشین که به امید خدا باردار شی عزیزم

اولین بارداریتونه؟

دوهفته پیش سقط کردم دکتر گفت ۳ماه دیگه اقدام کن دوباره

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
برو دكتر يه چكاپ كامل بده و آزمايش قبل باردارى سونو دندون پزشكى هم برو اگه دندون خراب دارى درست كن ق ...

حتما...از دندون وقت گرفتم برم..راستش میترسم طولانی شه پروسه انعقاد نطفه...به چی بستگی داره؟